iPhone 12 og iPhone 12 Pro – billigere startpris og 120 Hz

Et stort læk giver os en masse spændende informationer om de kommende iPhone 12-modeller. Her er der informationer om priser, lagerplads, skærme, funktioner og mere.

iPhone 12 og iPhone 12 Pro – billigere startpris og 120 Hz

Der er stadig godt fire måneder til den næste generation af iPhones ser dagens lys, men allerede nu kan vi danne os et ret godt billede af dem. Der er nemlig blevet lækket en masse spændende informationer, som giver os et bedre indtryk af priserne, lagerpladsen, informationer om skærmene og meget mere.

Der kommer angiveligt fire modeller i år: iPhone 12, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max. Så vi er altså ude i to serier denne gang, hvor den største forskel ser ud til at blive skærmen og en ny sensor.

I år skulle vi, ifølge rygterne, endelig se iPhonen få et nyt design, inspireret af iPhone 4 med dens flade aluminiumsramme. Notchen skulle også blive en anelse mindre. Her er hvad vi ved om dem.

Læs også: Apple forventer at sælge 100 millioner iPhone 12

iPhone 12

Den første model får navnet iPhone 12 og bliver den billigste model i Apples nye iPhone-sortiment. Den tager iPhone 11’s plads og bliver faktisk billigere end den billigste af disse. iPhone 11 startede ved 699 dollars, hvor iPhone 12 vil starte på 649 dollars.

Den får en 5,4 tommer OLED-skærm, 4 GB RAM og starter endelig med 128 GB lagerplads – væk er de traditionelle 64 GB-udgaver. Den kommer med Apples nye A14 Bionic-chipset, som understøtter 5G, samt dobbelt bagkamera og aluminiumskabinet.

Læs også: Den billigste iPhone er nu landet i butikkerne

iPhone 12 Max

En ny model i Apples sortiment bliver den såkaldte iPhone 12 Max. Her får man en større skærm, uden at prisen løber løbsk. Skærmen er på 6,1 tommer og er af OLED-typen. Den har ligesom førnævnte 4 GB RAM, minimum 128 GB lagerplads, A14 Bionic, 5G og dobbelt bagkamera og en ramme i aluminium. Prisen starter ved 749 dollars.

iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro er arvtager for sidste års iPhone 11 Pro, hvor den største nyhed må være skærmen. Først og fremmest vokser skærmen til 6,1 tommer, op fra 5,8 tommer. Dernæst får den, ligesom iPad Pro, en variabel 120 Hz Super Retina XDR-skærm med 10-bit farvedybde og ProMotion. De to billigere iPhone 12 får skærme fra BOE, hvor de dyrere Pro-modellers skærme kommer fra Samsung.

Her får man 6GB RAM, minimum 128 GB lagerplads, rustfrit stålkabinet, A14-chippen, 5G og den vil have et tredobbelt kamera med en LiDAR-sensor, som vi allerede kender fra iPad Pro. Prisen starter ved 999 dollars.

iPhone 12 Pro Max

Topmodellen i Apples 2020 iPhone-lineup bliver iPhone 12 Pro Max. Denne gang med en større 6,7 tommer skærm, med samme skærmteknologi som iPhone 12 Pro. Udover den større skærm, så er denne identisk med førnævnte. Prisen stiger med 100 dollars for den billigste, så vi nu er oppe i 1099 dollars for den billigste iPhone 12 Pro Max.

Hvad siger i til det? Er i spændte på de nye iPhones?

Se også: Sammenlign priser på iPhones

Det næste i sagen

Som sagen vendes og drejes, kommer der nye vinkler om emnet. Steen Jørgensen fulgte op på historien. 5/5/2020 gik vi videre og publicerede en artikel der tunede ind på Læk: Prisen på iPhone 12 bliver billigere end iPhone 11 – Følg det videre forløb her. Redaktionen har stadig interesse for temaet. Klik her for at læse aktuelle nyheder..