Derfor bør OnePlus 9 være din næste mobil

Skal du have en af de bedste telefoner til pengene, så er OnePlus 9 det åbenlyse valg - vi giver fem gode grunde til, hvorfor den er en no-brainer.

Derfor bør OnePlus 9 være din næste mobil

(Annoncørbetalt indhold lavet i samarbejde med OnePlus). Med et ganske stort udvalg af gode telefoner, hvorfor skal netop OnePlus 9 så være din næste telefon? Det er der faktisk flere gode grunde til. Som anmelder af mobiltelefoner går det ofte hurtigt med udskiftningen af telefoner, men engang imellem støder vi dog på ret unikke produkter, som vi ikke har lyst til at slippe igen. Netop et af denne slags produkter er OnePlus 9. For selvom den ikke er markedets vildeste mobiltelefon eller producentens topmodel, så er den en fantastisk telefon, som til en fristende pris er svær at komme uden om. Læs her, hvorfor jeg er så vild med OnePlus 9.

Læs mere om OnePlus 9 og 9 Pro her

#1 En ultra flydende oplevelse

OnePlus 9 har en af de bedste skærme på markedet – og det kan både ses og mærkes. Med en fuld HD-opløsning er den knivskarp at se på, farverne er flotte og den har rigeligt med lysstyrke til en solskinsdag – helt op til 1.100 nits. Noget af det bedste ved denne skærm er dens 120 Hz-skærmopdateringsfrekvens, som i kombination med toppen af poppen inden for mobile processorer, Snapdragon 888, leverer en ultra flydende og hurtig oplevelse. OnePlus 9 er lige så hurtig og flydende som de dyreste telefoner på markedet. Ikke nok med det, så passer skærmen også på dine øjne ved at udsende mindre blåt lys.

#2 Et virkelig godt kamera

De fleste er godt klar over, at skal man have de allerbedste kameraer, så skal man købe de dyreste topmodeller. Det er ofte med kameraet, at man finder det største kompromis i de billige telefoner. Hvad mange derimod ikke ved er, at forskellen i enkelte tilfælde er meget lille – og ét af disse tilfælde er OnePlus 9. Med en 48 megapixel Sony IMX689-sensor på hovedkameraet og en high-end Sony IMX766-sensor på ultravidvinkel leverer OnePlus 9 nogle imponerende billeder – og det er i kombination med en skøn kamera-app, som gør det let at tage de gode billeder.

OnePlus 9
OnePlus 9 har et fremragende kamera.

#3 En vanedannede hurtigopladning

Du har ikke prøvet rigtig hurtigopladning, før du har prøvet OnePlus’ Warp Charge 65T – så let kan det siges. Ikke nok med at du slipper for at lade telefonen op om natten, hvilket frarådes af sikkerhedsmæssige årsager, så giver Warp Charge også frihed. En opladning fra 0-100 procent tager blot 29 minutter! Lad den op om morgenen, og der er strøm til hele dagen – eller giv den 15 minutter inden du igen skal ud af døren. Med den hurtige opladning i OnePlus 9 kan man endelig slippe bekymringer om at have strøm nok på telefonen.

OnePlus 9
OnePlus 9 har lynhurtig opladning.

#4 Den perfekte kombination af størrelse og brugervenlighed

Hvor topmodellerne hos mange forbrugere bliver for store og tunge, så har OnePlus 9 den perfekte størrelse. Her får man en tilpas stor skærm til underholdning, som samtidig er nem at navigere rundt på med én hånd. Og selvom den er mere lommevenlig, så går man ikke på kompromis med ydelsen, batteritiden og skærm-oplevelsen. Det er den perfekte kombination af størrelse og brugervenlighed.

Se også: Sammenlign priser på OnePlus telefoner

#5 En topmodel, der ikke er lige så dyr

OnePlus 9 placerer sig prismæssigt blandt mellemklasse-telefoner, men er faktisk mere en topmodel end mellemklasse. Man får her noget af det hurtigste og bedste hardware på markedet samt alle OnePlus’ gode funktioner og kvaliteter. Derfor er OnePlus 9 simpelthen bare en topmodel, der ikke er lige så dyr.

Se også: Nyheder om OnePlus

Opfølgning på historien

Siden vi bragte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. Lasse Olsen holdt fast i sin interesse i tematikken. 8/7/2021 fulgte redaktionen op med historien; OnePlus Nord 2 5G kommer med lynhurtig MediaTek-chipKlik her for den efterfølgende artikel.. Redaktionen har fingeren på pulsen. Se seneste nyt her.