Detaljerede billeder af Google Pixel Fold lækket sammen med priserne

Google Pixel Fold kan nu ses på renderinger, der formentlig bliver sådan den kommer til at se ud. Prisen skulle være som på Samsung Galaxy Fold4.

Detaljerede billeder af Google Pixel Fold lækket sammen med priserne

Vi har længe hørt om Googles første foldbare telefon, og vi har tilmed hørt om flere forskellige navne på den. Ifølge det nyeste rygte bliver det endelig navn på telefonen Pixel Fold.

Den er tilsyneladende stadig kun i “på-vej-“-fasen og er lige nu “Googles mest hemmelige projekt nogensinde”, hvis man skal tro online-skriverier.

Efter sigende lanceres den til maj sammen med med Pixel Tablet. Det kan blive på Googles årlige udviklerkonference I/O med tanke på, at den altid finder sted i maj. Den kommer i to forskellige farver – Chalk (hvid) og Obsidian (sort).

Se også: Stor interesse for foldbare telefoner

Billeder viser Pixel Fold

Der er lækket et hav af renderinger af enheden i begge de to farver, alle baseret på 3D-renderinger og “other stuff”, men denne gang har vi ikke fået nogen specifikationer. Det er Front Page Tech, der står bag billederne baseret på billeder og skitser, som en kilde tæt på Google har vist frem.

De unavngivne kilder bag dette rygte hævder dog, at Pixel Fold får den sædvanlige Pixel-agtige performance” samt kamera på niveau med Pixel-flagskibene.

En kilde nævner, at telefonen kan blive noget tung, men giver ikke noget svar på i forhold til hvad.

Se også: Priser på foldbare telefoner

Pris som på Samsung Galaxy Fold4

Prisen for Pixel Fold er også blevet afsløret: Den kommer til at ligge på 1799 dollars, hvilket er præcis samme pris, som Samsung lancerede Galaxy Fold4 til i USA i august måned.

Netop den telefon er Pixel Folds største konkurrent i den nærmeste fremtid. Med det sagt kommer det nok til at være muligt at få Galaxy Fold4 til en billigere pris, når vel Pixel Fold endelig kommer på markedet.

Det skal derfor blive spændende at se, om Pixel Fold har så mange godbidder at byde på, at kunderne alligevel vælger den fremfor Samsung-telefonen.

Se også: Guide til de bedste foldbare telefoner

Kamerabar ikke som på Pixel 7 og 7 Pro

Kamera-baren på Pixel Fold er ikke lige så voldsom som på Pixel 7 og 7 Pro. Den går nemlig ikke helt ud til kanterne. Den er dog alligevel rigeligt stor, og den gør, at man straks genkender telefonen som en Pixel-telefon.

Der er to selfiekameraer på 9,5 megapixel, et i hole punchen på den udvendigt skærm og en på højre side at den underligt store øverste kant på den indvendige skærm.

I strømknappen sidder en fingeraftrykslæser, og telefonen har to højtalere – en på toppen og en i bunden. Det er alt, disse renderinger afslører.