Eftertragtet Samsung-telefon får alligevel efterfølger

En af de mest ventede telefoner i 2021 blev angiveligt droppet af Samsung, men får nu alligevel en forventet lanceringsdato.

Eftertragtet Samsung-telefon får alligevel efterfølger

Samsungs smartphonelanceringer er, ligesom Apples, som regel til at forudse. Men i år har det ikke været til at finde hverken hoved og hale i Samsungs planer. Sidste års største Samsung smartphone-succes virkede aflyst, men kommer angiveligt alligevel.

Et år med smartphonelancering fra Samsung byder typisk på Galaxy S-serien i februar, Galaxy Note-serien i august og nye Galaxy A-modeller omkring marts. 2021 har været meget anderledes end normalt hos Samsung. Galaxy S21 kom allerede i januar, Galaxy Note-serien blev aflyst og overtaget af Galaxy Z Flip 3 og Z Fold 3. Man havde også meget en ny udgave af Samsung meget populære og anmelderroste S20 FE (Fan Edition) – value for money-telefon, som tog udgangspunkt i Galaxy S20-serien. Samsung Galaxy S21 var forventet at blive lanceret i sommeren i år, men det skete aldrig. Rygterne begyndte at rapportere, at Samsung helt havde skrottet Galaxy S21 FE. Seneste informationer peger dog på, at det ikke er tilfældet.

Læs også: Samsung Galaxy S21 FE kunne blive årets mobilkøb

Samsung Galaxy S21 FE
Sådan skulle Samsung Galaxy S21 FE se ud.

Samsung Galaxy S21 FE lanceres på CES 2022

Det kunne nemlig ligne, at Samsung alligevel ikke har droppet efterfølgeren til storsælgeren Galaxy S20 FE – den er bare ret meget forsinket. Samsung Galaxy S21 FE skulle angiveligt blivet lanceret på næste års CES 2022, som afvikles fra 5 til 8. januar. Tidspunktet er dog interessant.

Det var nemlig i januar 2021, at Samsung løftede sløret for Galaxy S21-serien. Vil Samsung virkelig lancere en S21 FE i samme måned som S22-serien? Det kan virke underligt, men måske næste års Galaxy S22 også er forsinket.

Vi må se hvad de næste måneder byder på. Man skal selvfølgelig tage rygterne om en S21 FE med et gran salt, men flere er enige om, at der er hold i disse rygter.

Er du mere interesseret i næste Samsung-toptelefoner? Læs mere om Galaxy S22 her.

Se også: Bedste Samsung-telefoner

Mere om sagen

Fortællingen slutter ikke her. Daniel Søgaard Hald kunne ikke lade være. 30/10/2021 stillede redaktiornen igen skarpt på tematikken med sagen om Spar på energien i hjemmet med smart homeKlik her for at åbne artiklen.. Tjek de seneste nyheder om temaet her.