EISA Awards 2017: Her er årets bedste smartphones

Årets vindere af den prestigefyldte EISA Award er fundet. Se hvilke 10 smartphones og gadgets inden for mobilverdenen, der er løbet med sejren i år.

EISA Awards 2017: Her er årets bedste smartphones

Siden 1982 er Europas største magasiner inden for forbrugerelektronik gået sammen én gang årligt for at finde det seneste års bedste produkter inden for blandt andet Hi-Fi, biludstyr, mobiler og fotografering. Her er det naturligvis mobilkategorien, der er interessant.

I år er der i alt 53 magasiner fra 25 forskellige lande i Europa, der i fællesskab har kåret de bedste produkter i 2017. Fra Danmark er det magasinet Datatid TechLife, der er repræsenteret i European Imaging and Sound Association, som sammenslutningen hedder.

Læs også: EISA Awards 2016: Her er årets bedste smartphones

Ved udvælgelsen af de bedste produkter har der fundet en omfattende bedømmelse sted over to omgange. Først og fremmest skal produkterne bestå de enkelte test i de magasiner for at kunne blive nomineret. Herefter arrangeres en generalforsamling, hvor der på demokratisk vis stemmes om de produkter, der fortjener hæderen som det bedste inden for deres kategori.

Det er endt ud i samlet set 68 produkter, der er blevet kåret som de bedste inden for deres respektive områder, og det er altså de 10 af dem, der er særligt interessante: nemlig dem inden for mobilverdenen. Så hvem kan kalde sig bedst i år? Vinderne lyder som følger:

Huawei hiver tre priser hjem

Årets kåring må siges at være mere end godkendt for kinesiske Huawei, som er at finde på tre af de 10 kåringer inden for mobilsektoren. Først med P10, der ifølge eksperterne har det bedste mobilkamera, efterfulgt af den skarpt prissatte Honor 8 Pro og til sidst firmaets seneste smartwatch Huawei Watch 2.

Læs også: Nu understøtter Huawei P10 opkald over Wi-Fi

Særligt kåringen af Huawei P10 som dette års telefon med det bedste smartphonekamera glæder Huawei Danmark.

“Vi er ekstremt stolte af, at vores P-serie for femte år i træk bliver anerkendt med en pris af EISA. Og vi er især glade for, at kameraet får en særlig ankerendelse, da det er et område, som vi har satset meget hårdt på i de senere år, hvilket samarbejdet med Leica naturligvis også er et udtryk for. Vi er glade for, at det hårde arbejde har båret frugt i form af markedets bedste smartphonekamera,” siger Marie Dam Feldborg, Senior Marketing Manager, Huawei Danmark.