Flere iPhone XS vil ikke oplade med skærmen slukket

Der ser ud til at være en fejl på flere af de nye iPhones, som gør at de ikke vil oplade, mens skærmen er slukket. Er din iPhone XS ramt af problemet?

Flere iPhone XS vil ikke oplade med skærmen slukket

Der er tydeligvis en fejl, som kun nogle af de nye iPhone XS og XS Max, er ramt af. Er skærmen slukket, mens man sætter dem til opladning, så starter opladningen ikke.

I teorien vil man kunne sætte enheden til at oplade, inden man går i seng, for så at vågne op til en iPhone uden strøm på. Det er altså et ret seriøst problem, hvor Apple endnu ikke er kommet med en officiel udtalelse.

Problemet er der kun hvis man oplader via Lightning stik og ikke når man oplader trådløst. Underligt nok så er det kun nogle iPhone XS og iPhone XS Max, der er ramt af problemet. Jeg kan bekræfte at vores testenhed har fejlen. 

Læs også: Huawei delte powerbanks ud til folk i kø til iPhone XS

Nogle gange går den helt i sort

Nogle gange, efter Lightning kabel er tilsluttet, vil mobilen slet ikke reagere på input. Dvs. lige meget hvad man trykker på, så forbliver skærmen sort. Dette varer i et kort stykke tid, hvorefter den fungerer normalt igen. Dette problem har vi også oplevet på vores testenhed. 

Du kan se hele problemet beskrevet godt her:

Det er forhåbentlig noget der kan løses via en softwareopdatering, men det kan dog undre, at kun nogle af de nye iPhones er ramt af problemet. Der kommer forhåbentlig snart en udtalelse fra Apple, hvorefter vi vil opdatere artiklen med den.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...