Første kig på Huawei P50 Pro – bliver anderledes

Huawei P50 Pro får et noget anderlede design og ændringer af funktioner, hvis man skal tro det første billede, der er lækket af telefonen.

Første kig på Huawei P50 Pro – bliver anderledes

Normalt ville vi stå på tæer for at komme til at skrive om Huwaeis nyeste toptelefoner, men det har de amerikanske myndigheder sat en brutal stopper for. Det er stadig interessante telefoner, som selskabet kommet med, men de kommer desværre ikke til Danmark på samme massive måde som tidligere. Det gælder formentlig også Huawei P50 Pro. Den skal nok kunne købes i Danmark, men den bliver formentlig forbigået af teleselskaberne.

Årsagen til det er, at P50 Pro ikke får adgang til apps i Play Store og ikke kan benytte Googles tjenester. Men det afholder ikke Huawei fra at lancere P50 Pro og de andre telefoner i P50-serien. Første billede er lige lækket af telefonen. Måske med vilje fra Huaweis side for at tage brodden lidt af alle skriverierne om Samsung Galaxy S21-serien. Den bliver lanceret den 14. januar.

Huawei P50 Pro får anderledes design

Ud fra billedet kan man se, at der kun er et kamera på fronten, hvor der var to kameraer på fronten på P40 Pro. Dette ene kamera er også placeret midt på telefonen i toppen i stedet for i det ene hjørne.

Billedet af P50 Pro viser også, at Huawei ser ud til at gå tilbage til en almindelig højtaler til samtaler og dermed dropper den i skærmen integrerede højtaler på P40.

Ellers er der ikke lækket de vilde specifikationer på telefonen endnu. Skærmen skulle blive 6,6 tommer med tydeligt buede kanter, men der er ikke noget omkring opløsning og refresh rate. Vores gæt er fuld HD-opløsning og 120 Hz opdatering af skærmen.

Det vurderes også, at den får Kirin 9000 processoren, der også findes i Mate 40 Pro.

Se også: Find bedste pris på Huawei P

Bedre kamera i vente

Huaweis P-serie har sat nye standarder for kameratelefoner siden P20 Pro tog fusen på hele mobilbranchen med et kamera, der stak helt af fra konkurrenterne. Springene har ikke været helt så vilde på P30 Pro og P40 Pro, selvom de er blandt de bedste kameratelefoner. Der skulle være tre kameraer på bagsiden på P50 Pro og vi forventer, at alle tre kameraer bliver forbedret sammenlignet med forgængeren.

Lanceringen af Huawei P50 Pro ventes at ske til marts eller april.

Se også: Nyheder om Huawei