Første rigtige billede af LGs nye Nexus-mobil dukket op

LGs kommende Nexus-smartphone, som senere på året lanceres sammen med endnu en fra Huawei, er dukket op på det første billede.

Første rigtige billede af LGs nye Nexus-mobil dukket op

Designet på den næste Nexus-smartphone produceret af LG er – ligesom Huaweis Nexus-mobil – nu afsløret.

Det er en indonesisk bruger på Google+, der er i besiddelse af den kommende Nexus-smartphone fra LG uden at nævne nærmere om, hvordan han har fået fingrene i den. Han har i hvert fald ikke kunne modstå fristelsen fra at dele den spændende smartphone med hele omverdenen.

Læs også: Første kig på Huawei Nexus?

Billedet viser LG-smartphonen bagfra, hvor der ses et design, der ikke lige umiddelbart leder tankerne hen på tidligere LG-smartphones. Kameraet er således placeret i midten, men stikker en del ud fra bagsiden. Til venstre for ses en dobbelt LED-blitz samt den tidligere omtalte laserautofokus.

Som også afsløret tidligere udstyrer Google, LG og Huawei årets to Nexus-mobiler med fingeraftrykslæsere, og den er også at finde på dette nye billede. En tynd ring omkredser fingeraftrykslæseren, som er ganske svær at ane på grund af samme hvide farve som bagsiden. Det obligatoriske ”nexus”-logo pryder også bagsiden længere nede på samme facon som LGs tidligere Nexus 5.

Læs også: Nye specifikationer for Huawei og LGs Nexus-mobiler ude

Billedet er i fuld overensstemmelse med tidligere rygter af forskellige covers, som viste bagsidens design frem, og der er derfor ingen grund til at betvivle det lækkede billede af den kommende LG Nexus-mobil.

LG Nexus 2015
Her ses en efterbehandlet udgave af billedet, hvor klistermærkerne er fjernet. (Foto: Reddit.com)

Får fronthøjttalere og vendbart USB-stik

Tidligere rygter kan også fortælle, at denne Nexus-mobil fra LG, men også Huaweis, bliver udstyret med et sæt højttalere, der placeres på fronten. De vil dermed følge i samme spor som Motorola med den cirka 9 måneder gamle Nexus 6.

Læs også: Disse topmodeller kan du forvente dette efterår

Noget andet, som Nexus-serien vil være med til at debutere som nogle af de første smartphones, er brugen af det vendbare USB Type C-stik, som gør op med behovet for at tænke over, hvilken vej du indsætter opladerkablet.

I kombination med USB 3.1-standarden kan du med det nye vendbare stik opnå endnu højere overførselshastigheder, lige som der også kan oplades hurtigere. Der er dog fortsat den mulighed, at det er den noget ældre USB 2.0-standard, der benyttes – det gøres der blandt andet i OnePlus 2 og Nokia N1-tabletten.

Det sidste nye i fortællingen

Efterfølgende kom der nyt om emnet. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 17/8/2015 var der nyt om emnet i artiklen; Første batteritest af Galaxy Note 5 og S6 edge+ tegner godt – Artiklen kan læses her. Få også seneste nyt om temaet her.