Forbedret Galaxy Fold gik i stykker efter første dag

En enkelt dags brug af den nye og forbedrede Samsung Galaxy Fold var alt der skulle til. Nu har redaktøren på Techcrunch sendt den retur til producenten.

Forbedret Galaxy Fold gik i stykker efter første dag

Efter lang tids arbejde på at forbedre den foldbare Galaxy Fold, var Samsung endelig klar til, at lade internationale techmedier teste den spændende enhed igen. Desværre er det ikke gået helt, som Samsung nok havde håbet på.

Man begynder næsten af få ondt af producenten, for allerede efter én dags brug af Galaxy Fold er den gal igen. Redaktøren på mediet Techcrunch, Brian Heater, fik sendt hans forbedrede Galaxy Fold tilbage til test, hvorefter der dages efter opstod fejl på den foldbare skærm.

Netop der hvor skærmen folder er der opstået pixelfejl. Præcis hvad dette skyldes vides endnu ikke, men det virker som om disse pixels er blevet beskadigt. Brian skriver, at enheden ikke har været udsat for andet end helt normal brug.  Samsung har reageret hurtigt og taget enheden retur, som nu skal undersøges nærmere.

Samsung Galaxy Fold
Her kan man tydeligt se fejlen i skærmen. Foto: Techcrunch

Pas godt på din Galaxy Fold-video

Sammen med relanceringen af Galaxy Fold har Samsung lavet en video der illustrerer, hvordan man bedst passer på enheden. Derudover tilbyder de første skærmskift ganske gratis. I vores ører tyder det på en meget skrøbelig enhed.

Her er videoen: