Galaxy S23 Unpacked afholdes i den første uge af februar

Samsung Galaxy S23-serien bliver lanceret i uge 5 i 2023, lyder det i følge sydkoreanske medier - det bliver en af 2023's helt store lanceringer.

Galaxy S23 Unpacked afholdes i den første uge af februar

Samsung planlægger at afsløre Galaxy S23-serien ved sin første Unpacked-event i 2023 i den første uge af februar.

Samsungs næste Unpacked-arrangement bliver afholdt i den første uge i februar, så det bør betyde i uge 5. Det skulle angiveligt finde sted i San Francisco, USA.

Hovednummeret til eventet vil naturligvis være Galaxy S23-serien, der forventes at blive sat til salg globalt senere i februar.

Det er sydkoreanske medier, der skriver om eventet og det skulle være en Samsung-chef, der har bekræftet tidspunktet.

Se også: Bedste tilbud på Galaxy S

Benytter ikke CES eller MWC til S23-lancering

Nogle rygter har peget på en Galaxy-annoncering på CES 2023 i januar, men det har aldrig tidligere benyttet sig af for S-serien, og vi tvivler virkelig på, at det vil ændre sig næste år.

Vi har tidligere set Samsung lancere S-telefoner på MWC i Barcelona, men det er også ved at være nogle år siden, de sidst har gjort det.

Se også: Test af Samsung Galaxy S22

Dropper egen Exynos-proessor – satser 100% på Snapdragon 8 Gen 2

Galaxy S23-serien vil bestå af tre modeller og alle vil være Snapdragon 8 Gen 2-drevne og dermed dropper Samsung sine egne Exynos-chipst, der har fået kritik for ikke at være på niveau med Qualcomms Snapdragon-chipset.

Vi har også set det, der skulle være de første billeder taget med S23 sammenlignet med S22 og Pixel 7 Pro. De viser, at det bliver et fremragende kamera, der kommer i S23, i hvert fald i Ultra-modellen. Kameraet i S23 Ultra ser ud til at blive bedre end i Pixel 7 Pro og det er lidt af en bedrift.