Gmail får nyt, kridhvidt design til Android og iOS

Googles e-mailtjeneste til både Android og iOS får i disse dage en ordentlig overhaling med et nyt helt hvidt design.

Gmail får nyt, kridhvidt design til Android og iOS

Hen over de seneste måneder har Google opdateret en række af de mest populære apps til Googles nyeste udgave af Material Design, som består af et meget hvidere design med flere afrundede elementer og mindre kontrast mellem de forskellige elementer.

Nu er turen kommet til en af de mest benyttede Google-tjenester: Gmail.

Læs også: Gmail med ny funktion: Endnu bedre på mobilen

Google oplyser i en pressemeddelelse, at e-mail-tjenesten nu får et stort designløft. Væk er den ikoniske røde Gmail-farve, og i stedet er appen altså overvejende hvid ligesom mange af Googles andre apps, som har fået samme opdatering af designet.

Gmail
Foto: Google

En af nyhederne i det nye og meget hvide design er, at du har nemmere adgang til vedhæftede filer i en e-mail-samtale. Ligesom på desktopudgaven kan du allerede se de vedhæftede filer i oversigten over. Det nye Gmail giver også meget tydeligere advarsler over e-mails, som Google vurderer er mistænksomme eller spam.

Google oplyser, at den nye Gmail-app ruller ud i løbet af de kommende uger. Det nye design vil være at finde i både appen til Android og til iOS – og på mobil og tablet. Hvis du vil have appen på din Android-enhed allerede nu, kan du med fordel downloade appen manuelt via hjemmesiden APKMirror.