Google Fit klar til iPhones og Apple Watch

Googles sundheds- og motionsapp, Google Fit, har længe kun været tilgængelig på Android, men er nu også klar til iOS-enheder og Apple Watch.

Google Fit klar til iPhones og Apple Watch

Google Fit har en årrække kun har været tilgængelig for android-brugere, men dette er der nu lavet om på. Google Fit kan fra i dag hentes til iOS-enheder og Apple Watch. Så står du i den situation, at du har en iPhone og gerne vil bruge Google Fit, så er det altså nu muligt.

Google Fit er siden lanceringen af 2014 hentet af millioner af gange til android-telefoner og Wear OS smarture. Tilbage i august sidste år fik appen en større makeover, som bragte nyt design samt de såkaldte Heart Points og Move Minutes.

Google Fit iOS
Google Fit er nu klar til iOS-enheder og Apple Watch. Foto: Google

Med Google Fit kan brugerne holde styr på mere end 120 forskellige fysiske aktiviteter. Alle aktiviteter udløser Heart Points eller Move Minutes. På den måde kan Google Fit hjælpe brugerne til at nå WHOs anbefalinger for mængden af daglig fysisk aktivitet.

Google Fit iOS
Her kan man optjene Heart Point og Move Minutes. Foto: Google

Move Minutes er et samlet overblik over det antal minutter, du bevæger dig på en hel dag. Man kan desuden opsætte et dagligt mål.

Heart Points giver point for hver aktivitet, som får din puls til at stige, fx løb, cykling, hurtig gang osv.

For at opnå målet, som er anbefalet af WHO og AHA, skal man bevæge sig minimum 30 minutter hver dag. Det vil resultere i bedre søvn, bedre velvære og mindske risikoen for hjerteproblemer.

Google Fit kan automatisk opfange dine aktiviteter, når du har din mobil eller dit Wear OS ur på dig. Men der er også mulighed for, at man manuelt kan indtaste aktiviteter. Bruger du en anden app til at tracke GPS aktiviteter, så kan de for det meste også automatisk importeres til Google Fit.

Du kan hente Google Fit appen til iOS her. Har du fået lyst til at prøve den på din Android enhed, så kan den hentes lige her.

Tip: Nu kan du gøre din Google-konto mere sikker