Google gør klar til lancering af billig Pixel 7a

Google teaser nu for den kommende mellemklasse-mobil Pixel 7a. Vi tager et kig på rygtede specifikationer og lanceringsdato.

Google gør klar til lancering af billig Pixel 7a

Det varer ikke længe inden vi kan sige goddag til en række spændende nye produkter fra Google, heriblandt en foldbar Pixel Fold, en Pixel Tablet og ikke mindst en ny budgetmobil, Pixel 7a. Google har netop frigivet den første teaser for Pixel 7a.

Se også: Test af nyeste mobiltelefoner

En af årets bedste mellemklasse-mobiler?

Den nye Pixel 7a skal tage over for den nuværende Pixel 6a, der er Googles bud på en prisbillig mobiltelefon, der samtidig er af høj kvalitet. Den nye Pixel 7a kommer med flere forbedringer, der ser ud til at gøre den til en værdig arvtager.

Pixel 7a er i familie med Pixel 7 og Pixel 7 Pro, men frister med en lavere pris.

Men hvilke specifikationer siger seneste rygter, at Pixel 7a vil have? Først og fremmest udstyres Pixel 7a med det nyeste Tensor G2-chipset, der er udviklet af Google selv. Det er det samme chipset som man finder i det dyrere Pixel 7 og 7 Pro. Det betyder også, at den har Googles egen Titan M2-sikkerhedschip.

Pixel 7a forventes at være en ganske lille Android-telefon med en 6,1 tommer skærm. Skærmen skulle angiveligt være af OLED-typen med høj kontrast og op til 90 Hz opdateringshastighed.

Kamera i topkvalitet

Pixel-telefonerne er kendte for deres høje kamerakvalitet – specielt til prisen. Det er der spændende nyt når rygter siger, at Pixel 7a kommer med et nyt 64 megapixel kamera.

Pixel 7a kommer med nyeste Android 13 – og vil også være blandt de allerførste Android-telefoner, der får Android 14 senere i år.

Alt i alt ser Google Pixel 7a ud til at kunne blive en meget lovende mellemklasse-mobiltelefon, hvis altså prisen bliver rigtig.

Hvornår lanceres Pixel 7a?

Pixel 7a forventes lanceret i forbindelse med Google I/O udviklerkonferencen, der løber af stablen den 10. maj. Går alt som vi forventer, er den klar til salg kort efter.

Se også: Sammenlign priser på telefoner fra Google