Nye Google Pixel-telefoner lanceres allerede til maj

Det bliver tidligere end forventet, at Google bliver klar med nye Pixel-telefoner. Allerede til maj lanceres ny Pixel-telefon og en længe ventet foldbar.

Nye Google Pixel-telefoner lanceres allerede til maj

Google lancerer typisk først deres nye mobiltelefoner til oktober, men i år kommer der nye boller på suppen, tyder det på. Google er allerede til maj klar med to nye mobiltelefoner.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner

Ny Pixel-telefon og en foldbar

I forbindelse med den årlige udviklerkonference Google I/O gør Google klar til at fremvise ny hardware. Normalt handler udviklerkonferencen om ny software til Googles produkter. Men det er dog sket tidligere, at der på konferencen også er præsenteret ny hardware, men hører bestemt til sjældenhederne. Derfor forventes det, at Google har noget helt specielt på vej.

Den ene mobiltelefon som Googles forventes at præsentere er en længe ventet foldbar telefon, Pixel Fold. Pixel Fold har været rygtet længe, men skulle nu endelig være klar til at blive vist frem.

Pixel Fold er Googles første forsøg med en foldbar mobiltelefon. Angiveligt skulle Pixel Fold blive en foldbar mobiltelefon i stil med Samsungs Galaxy Z Fold, hvor den udfoldet minder om en lille tablet. Angiveligt skulle den indvendige skærm være på 7,7 tommer.

Pixel Fold forventes at være udstyret med Googles Tensor G2-chip, 12 GB RAM og Android 13.

Prisen for Pixel Fold forventes at blive 1.799 dollars. Det er samme pris på Samsung Galaxy Z Fold 4, der fik en vejledende pris fra 13.999 kroner.

Konceptfoto af Google Pixel Fold.

Se også: God kameratelefon

Ny billig Pixel-telefon på vej

Også en Pixel 7A skulle være klar til fremvisning på Google I/O. Pixel 7A er en prisbillig mobiltelefon, der skal tage over for Pixel 6A.

Pixel 7A er blevet rygtet til at have et nyt 64 MP hovedkamera sammen med et 13 MP ultravidvinkel, Tensor G2-chip, en skærm med 90 Hz opdateringshastighed og understøttelse af trådløs opladning.

Pixel 7A forventes at blive en smule dyrere end Pixel 6A. Pixel 6A blev lanceret i Danmark med en pris fra 3.699 kroner.

Præsenteres den 10. maj

Google forventes at lancere Pixel Fold og Pixel 7A den 10. maj, hvor Google I/O skydes i gang. Pixel Fold og Pixel 7A skulle kunne bestilles samme dag som præsentationen, men den foldbare vil først ankomme til juni.

Google I/O vil samtidig give det første indtryk af Android 14 og anden ny software fra Google.

Senere i år forventes Google at lancere Pixel 8-serien.

Se også: Test af nyeste mobiltelefoner