Google på vej med billigere Pixel-telefoner

Google skulle være på vej med to billigere udgaver af deres Pixel-telefoner. Her er hvad vi ved om Pixel 3a og 3a XL.

Google på vej med billigere Pixel-telefoner

Google skulle inden længe præsentere to helt nye modeller i Pixel-serien. De har fået navnene Pixel 3a og Pixel 3a XL. Der er ikke tale om flagskibsmobiler, men de vil i stedet lande et sted i mellemklassen.

Pixel-telefonerne har længe været kendte for deres fremragende kamera, hvilket uden tvivl er en af de vigtigste årsager til deres popularitet.  Det er Google klar over, hvorfor Pixel 3a telefoner ser ud til at få samme kamerasensor som de dyrere Pixel-modeller.

Google Pixel 3a bliver den mindste udgave og får en OLED-skærm på 5,6 tommer med en 1080 x 2220 opløsning. Pixel 3a XL får en større skærm, men hvor stor ved vi ikke endnu.

Google Pixel 3a
Rendering af Google Pixel 3a. Foto: OnLeaks
Google Pixel 3a
Rendering af Google Pixel 3a. Foto: OnLeaks

Samme kamera om i Pixel 3

Pixel 3a får samme 12 megapixel kamerasensor som i de originale Pixel 3. Så forhåbentlig bliver kvalitet også den samme, men det kommer til at tage længere tid at indfange et billede. De kommende Pixel-telefoner får nemlig mellemklasse chipsæt, Snapdragon 670. Måske får 3a XL Snapdragon 710, men det vides ikke med sikkerhed. Derudover får de 4GB RAM og 64GB lagerplads.

Derudover kommer de med 18W hurtigopladning og et 3.000 mAh batteri. Om der også vil være trådløs opladning vides ikke.

Google Pixel 3a og 3a XL kommer senere i år. 

Læs også: Google Pixel 3 imponerer med Night Sight