Google Pixel Fold næsten 100 % klar til lancering

Google Pixel Fold menes at være blevet spottet i levende live og det indikerer snarlig lancering af selskabets første foldbare telefon.

Google Pixel Fold næsten 100 % klar til lancering

Der har været skriverier om Google Pixel Fold i et par år efterhånden og nu står det helt klart, at Google er lige på trapperne med sin første foldbare telefon.

De rygter, der har været om den foldbare telefon, har været baseret på læk fra kilder, der er tæt på Google. Det kan i sig selv være validt nok med den slags rygter.

Se også: Foldbare telefoner der kan købes i Danmark?

Googles rygtehistorik taler for snarlig lancering

Faktisk har der været afsløret rigtig mange detaljer om Googles tidligere telefoner, inden de blev lanceret og disse detaljer og rygter viste sig at holde stik. Derfor forventer vi også, at rygterne om Pixel Fold holder – og der er efterhånden så mange af dem, at alt taler for en forestående lancering.

Mere interessant er det selvfølgelig, når man ser disse rygter bliver bakket om af billeder, hvor telefonen bliver brugt i det offentlige rum.

Se også: Sammenlign priser på foldbare telefoner

Pixel Fold bliver testet

Telefonen er nemlig begyndt at dukke op i virkeligheden, hvilket kan være en bekræftelse på, at Google er tilfredse nok med sin første foldbare telefon til at begynde at teste den.

En bruger på Redditor skulle have set telefonen blive brugt af en Google-medarbejder i et tog i New York.

Telefonen beskrives som flot og meget tynd. Det, der fik ham til at tro, at der er tale om Pixel Fold, er det for Pixel-telefonerne unikke kamerahus på bagsiden. Det fik brugeren desværre ingen billeder af.

Google har tidligere afsløret billeder og funktioner om sine Pixel-telefoner, inden de blev officielt lanceret og derfor tror vi også, at Google gør det samme med Pixel Fold.

Vi forventer at se telefonen på Google I/O 2023 den 10. maj.