Har din smartphone problemer med vinterkulden? [AFSTEMNING]

Din mobil kan bukke under for det kolde vintervejr, som for alvor har ramt Danmark. Er det noget, du oplever med din smartphone?

Har din smartphone problemer med vinterkulden? [AFSTEMNING]

Vinterkulden må for alvor siges at være over os for tiden, og det giver sommetider udfordringer for især batterierne i forbrugerelektronik, som ikke har godt af for stor temperaturudsving og enten for meget kulde eller varme.

Apples hjemmeside skriver producenten blandt andet:

”iPhone er designet til brug ved temperaturer mellem 0º og 35º C og til opbevaring ved temperaturer mellem -20° og 45° C. iPhone kan blive beskadiget, og batteritiden kan blive kortere, hvis den opbevares eller bruges uden for disse temperaturgrænser.”

Læs også: Denne app guider dig igennem vintervejret [TIP]

Det er altså ikke usandsynligt, at en smartphone kan bukke under for det danske vintervejr og eventuelt slukke, hvis den når at blive kold nok. Og denne uge kan altså have været en lille prøvelse for danskernes smartphones, hvor der har været middeltemperaturer lige over frysepunktet og temperaturer på ned til et par grader under frysepunktet.

I denne uges afstemning er spørgsmålet derfor, om du oplever, at din smartphone har problemer med vinterkulden?

Hvis du er blandt dem, som har oplevet, at telefonen har lukket ned på grund af de kolde temperaturer, må du meget gerne skrive en kommentar, hvilken mobil du har oplevet det med.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...