Her er de første specifikationer på Nothing Phone (2)

Nothing er på vej med en ny mobiltelefon, som der er store forventninger til. Nu deler Nothing de første informationer om den kommende Phone (2).

Her er de første specifikationer på Nothing Phone (2)

Det var i august sidste år, at Nothing præsenterede deres første mobiltelefon nogensinde, Phone (1). Nu er den nye smartphoneproducent inden længe klar med en efterfølger, og deler nu de første specifikationer på Phone (2).

Se også: Test af nyeste smartphones

En ny spiller på smartphonemarkedet

Nothing er stadig en ny spiller på markedet og for langt de fleste et ukendt mærke. Nothing ledes af Carl Pei, der var med til at starte OnePlus i sin tid. I dag kender de fleste smartphoneproducenten OnePlus, der er blevet ganske populær herhjemme.

Sidste år lancerede Nothing deres første smartphone, Phone (1), der fik udmærkede testresultater, men ikke blev den store salgssucces. Til Nothings forsvar er det dog også et ekstremt konkurrencepræget marked, hvor der er to meget store spillere.

Læs også: Test af Nothing Phone (1)

Men hatten skal af for Nothing, der ikke giver op prøver igen med en ny smartphone. Den nye mobiltelefon hedder logisk nok Phone (2) – og ligner en ganske stor opgradering.

Nothing har nemlig delt både en teaser og de første specifikationer på Nothing Phone (2).

Teaser for Nothing Phone 2

Se også: Bedste kameramobil

Specifikationer på Nothing Phone (2)

Det ligner, at Nothing Phone (2) bliver en noget mere kapabel telefon end dens forgænger. Men igen er der stadig et fokus på pris kontra kvalitet hos Nothing.

Det betyder, at Nothing ikke går efter den helt nye hardware, men i stedet vælger sidste års, som er langt billigere. Dermed kan man lave en smartphone, der er betydeligt billigere, men stadig er af meget høj kvalitet.

Et eksempel på det er chipsettet. I stedet for at bruge det nye Snapdragon 8 Gen 2, har Nothing valgt sidste års Snapdragon 8+ Gen 1. Valget forklarer Carl Pei således:

Snapdragon 8+ Gen 1 blev valgt, fordi “den er bedst i sin klasse, når det gælder strømforbrug og varmestyring.”

Dette er den eneste bekræftede specifikation på Nothing Phone (2), men der er selvfølgelig også rygter.

Angiveligt skulle den få 8 GB eller 12 GB LPDDR5 RAM og 128 GB eller 256 GB UFS 3.1-lagerplads. Skærmen forventes at være en 6,5-tommers AMOLED-skærm med 120 Hz opdateringshastighed. Den forventes at få en 5.000 mAh batteri med hurtigopladning og trådløs opladning.

Se også: Sammenlign mobiltelefoner