Her er Huawei P20 Lite

Huaweis stjernetelefon til foråret får en lillebror med iPhone X lignende design: P20 Lite.

Her er Huawei P20 Lite

Huaweis Lite-versioner af P-serien har siden P9 Lite vist sig at være uhyre populære telefoner blandt forbrugerne, hvorfor en ny model i familien er oplagt.

Ifølge et lækket billede fra netmediet Venturebeat er netop sådan en P20 Lite på vej, med et design der låner elementer fra den rygtede Huawei P20 samt Apples eksisterende iPhone X. Her finder du blandt andet et kant-til-kant display, mens bagsiden byder på et dobbeltkamera.

Displayet byder på et aflangt 18,75:9 format mens der i toppen eksisterer et lille hak til elementer som selfiekameraet og højtaler. Skærmen rygtes til at være på 5,6 tommer med en opløsning på 1.080 x 2.250 pixels.

Det nye format gør, at fingeraftrykslæseren nu flytter til bagsiden, hvilket samtidig indikerer at ansigtsgenkendelsen her er sløjfet eller kun er med i begrænset omfang.

Læs også:  Nye billeder: Her er Huawei P20 med tre bagkameraer

Stort batteri, mindre display

Under det pæne ydre, rygtes Huawei P20 Lite til at rumme mekanik lig den, der i dag findes i Huaweis Mate 10 Lite. Processoren bliver en Kirin 659 octa-core (4×2,4 GHz + 4×1,7 GHz) som er ledsaget af 4GB RAM og 64GB lagerplads.

Det hele holdes kørende af et 3.520 mAh stort batteri, en stor størrelse for segmentet og en væsentlig opgradering i forhold til sidste års model. Sammen med den nye Android 8.0 bør det give en glimrende driftstid til mobilen.

P20 Lite får også et dobbeltkamera i år – en feature som hidtil har været forbeholdt de dyrere modeller. Her vil være to gange 16 megapixels kameraer.

Pris og tilgængelighed på Huawei P20 Lite er endnu uviste, disse vil givetvis blive oplyst ved det kommende lanceringsevent den 27. marts.

Se også:  Billeder og spionfotos af Huawei P20-serien lækket