Her er Huaweis første foldbare telefon

Huawei har teaset for afsløringen af en foldbar mobil under dette års MWC, men allerede nu får vi et indtryk af Huawei Mate X.

Her er Huaweis første foldbare telefon

Samsung har netop præsenteret deres første foldbare telefon, Galaxy Fold, men Huawei er også klar til dette ræs. De har tidligere teaset for den i tweet, men de har utroligt nok formået at holde både billeder og specifikationer for dem selv. Indtil nu i hvert fald.

Huawei er nemlig ved at gøre klar til lanceringen af deres første foldbare telefon, hvilket en hurtig Twitter bruger fik fanget på kamera. Han fangede nemlig et billede af en udendørs bannerreklame, som først skulle vises efter Huaweis præsentation i morgen.

Reklamen bekræfter at Huawei foldbare er lige om hjørnet og at dens navn bliver Huawei Mate X.

Læs også: Mobile World Congress 2019: Det forventer vi

Her er billedet, der blev indfaget af Twitter-brugeren @gimme2pm, mens der blev arbejdet på at gøre den klar til lanceringen:

Plakaten viser Huawei Mate X foldet sammen, halvvejst åbnet og helt foldet ud. På plakaten står “World’s first foldable 5G phone”.

Huaweis tilgang til den foldbare telefon er anderledes end Samsungs. Samsungs Galaxy Fold har en lille skærm på ydersiden og en større indeni. Huaweis Mate X har en enkelt display, som sidder på ydersiden.

Galaxy Fold åben
Samsung Galaxy Fold gemmer den store skærm på indersiden, mens Huawei Mate X’s sidder på ydersiden af telefonen.

Huawei Mate X lanceres den 24. februar

Med denne fangst er det vidst sikkert at konkludere, at Huawei Mate X bliver præsenteret i morgen ved Huaweis presseevent i Barcelona. Mobilsiden deltager i eventet og vil selvfølgelig holde jer opdateret.

Det bliver spændende at se hvilken der først lander i de danske butikker. Samsung Galaxy Fold skulle være klar til salg i starten af maj måned.