Hovsa! Samsung offentliggør Galaxy Note 8 på dets webshop

Samsung har i fredags begået lidt af en brøler. Galaxy Note 8 blev nemlig kortvarigt offentliggjort på Samsungs hjemmeside.

Hovsa! Samsung offentliggør Galaxy Note 8 på dets webshop

Samsung Galaxy Note 8 er i de foregående måneder, og i særdeleshed de seneste uger, blevet lækket i øst og vest, men Samsung tager også selv del i at afsløre telefonen før den officielle præsentation på onsdag.

Læs også: Samsung-læk viser, hvordan Note 8 vil slå konkurrenterne

Den sydkoreanske producent er nemlig kommet til at lave en af de klassiske bommerter: at offentliggøre Galaxy Note 8 på dets hjemmeside før tid. Blandt andet hjemmesiden Android Police var i fredags hurtige til at spotte, at Samsung Galaxy Note 8 med modelnummeret SM-N950UZKAXAA i den ulåste udgave fremgik på Samsungs oversigt over telefoner.

Samsung Galaxy Note 8
Foto: Androidpolice.com

Tre timer senere opdagede Samsung fejlen, og straks blev Galaxy Note 8 fjernet fra Samsungs webshop. Selv om der ikke i forvejen har været den mindste tvivl om, hvordan Samsung Galaxy Note 8 kommer til at tage sig ud, er dette altså den endegyldige bekræftelse af designet. Produktbillederne af Galaxy Note 8, som kortvarigt sås på Samsungs hjemmeside, er nemlig helt identiske med de pressefotos, som Twitter-tipsteren evleaks over flere omgange har lækket.

På billedet ses det også, at Galaxy Note 8 bliver udstyret med 64 GB lagerplads, hvilket vil være identisk med den kapacitet, som både Galaxy Note 7 og Galaxy S8/S8+ blev lanceret med. Prisen på telefonen fremgår dog endnu ikke, men Galaxy Note 8 ventes at blive dyrere end forgængeren og Galaxy S8: 999 euro eller hvad der vil svare til omkring 7.499 kroner, lyder prisen ifølge rygter.

Læs også: evleaks: Her er Samsung Galaxy Note 8 i Deep Sea Blue

De to skærmbilleder afslører også, at Galaxy Note 8 får tre features, som ikke kan komme som den helt store overraskelse – nemlig S Pen, Infinity Screen og Bixby.

Samsung Galaxy Note 8 ventes at få en 6,3” stor Super AMOLED-skærm med et aflangt 18,5:9-format og en QHD+-opløsning på 1.440 x 2.960 pixels. Mekanikken vil være meget lig den i Galaxy S8 med Samsung Exynos 8895-processor, men nu med 6 GB RAM. Bagpå vil de største nyheder formentlig gemme sig, for Galaxy Note 8 bliver nemlig Samsungs første smartphone med et dualkamera. Begge sensorer får en opløsning på 13 megapixel og en blænde på f/1.7 og Dual Pixel-autofokus. Den ene sensor vil desuden være i stand til at foretage 2x optisk zoom.

Galaxy Note 8 bliver også fortsat IP68-certificeret, så du ikke behøver at bekymre dig om vand og støv i nærheden af telefonen.

Samsung afslører Galaxy Note 8 onsdag den 23. august klokken 17:00, hvor der vil være mulighed for at følge præsentationen via en livestream. Mobilsiden vil naturligvis også dække alle nyhederne derfra.