HTC afslører nyt, ukendt produkt den 12. januar

Sæt kryds i kalenderen ud for den 12. januar 2017. Der løfter HTC nemlig sløret for et nyt, spændende og ikke mindst endnu ukendt produkt.

HTC afslører nyt, ukendt produkt den 12. januar

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Et nyt år skydes snart i gang, og det er HTC klar til at markere med afsløringen af et nyt produkt. Den taiwanesiske producent har nemlig udsendt en teaser, hvori der står ”for U” efterfulgt af datoen den 12. januar 2017.

Ud fra billedet er det ikke umiddelbart muligt at tyde, hvad der er i vente. Det mest åbenlyse vil være en ny smartphone, men der har ikke været lækket en eneste HTC-smartphone det sidste stykke tid. Skulle der være tale om en smartphone, kan nyheden muligvis være koncepttelefonen HTC Ocean, som Twitter-tipsteren evleaks lækkede i september måned.

Læs også: Vildt HTC-koncept: En knapløs smartphone [VIDEO]

HTC gør sig også i virtual reality med produktet Vive. Det er bestemt heller ikke utænkeligt, at der er nyheder i vente inden for VR. Modsat andre producenter, som har udsendt invitationer i de forgangne uger, ser HTC ikke ud til at holde en event ved næste års store CES-messe, der nemlig allerede foregår fra den 5. til 8. januar 2017 – ugen inden afsløringen af dette ukendte produkt.

Hvad tror du, HTC teaser for i denne ”for U”-teaser? Giv endelig dit bud i en kommentar nedenfor.

Seneste nyt om Mobiltelefoner