HTC arbejder på kantløs U11 Plus

HTC vil også byde ind med en kantløs toptelefon: HTC U11 Plus.

HTC arbejder på kantløs U11 Plus

En af mobilåret 2017 helt store trends, synes at være satsningen på telefoner med særligt aflange displays der indtager hele frontpartiet på telefonen. HTC vil ifølge franske Frandroid også snart have en kantløs konkurrent til Samsungs S8, Apples iPhone X eller LG’s V30.

HTC’s nye stjerne vil tage udgangspunkt i den eksisterende HTC U11, men med et ’Plus’-efternavn, der indikerer, at skærmen er større. Her nemlig et 5,99 tommer display i et 18:9 format med rigelige 2.880 x 1.440 pixels.

Netop displayet bliver det særlige i den nye HTC-stjerne, da indmaden vil macthe forgængeren, HTC U11, næsten punkt for punkt.

Se også:  Officielt: Google køber dele af HTC for 7 mia. kroner

Her finder du en Snapdragon 835 processor der arbejder sammen med enten 4 eller 6GB RAM og 68/128GB lagerplads. Telefonen vil samtidig arve det vandtætte ’Liquid Surface’ design der gør U-serien unik.

På kamerafronten vil U11 Plus umiddelbart også blive en gentagelse af sin lillebror med et enkelt 12 megapixel-kamera bagpå og et 8 megapixel kamera foran. Her er ingen portrætfunktioner eller optisk zoom, men bevarer U11 forgængerens kamera, vil det fortsat være dagens højst scorende mobilkamera i den anerkendte DXOMark test.

Med mobilen følger USonic-headsettet som tilpasser sig brugerens ører samt en USB-C 3.0 baseret Quickcharger.

Læs også:  HTC U11 – stor, fin og dyr [TEST]

Kommer til Kina først

Mobilen står til at få debut i det kinesiske marked først, med en forventet offentliggørelse ved et presseevent i Kina den 11. november.

Her vil en anden, givetvis meget billigere, HTC-mobil blive offentliggjort: en HTC U11 Life med Android One-certificering.

Se også:  HTC kommer med 3 nye telefoner inden årets udgang