HTC dropper smartwatch planer

HTC har tidligere været sat i forbindelse med et smartwatch, men rygter forlyder nu at de har droppet planerne, blandt andet grundet økonomi.

HTC dropper smartwatch planer

Alle selskaber med respekt for sig selv skal da have et smartwatch på hylderne, sådan virker det i hvert fald hvis man kigger rundt på markedet i disse tider. Apple arbejder tilsyneladende på et ur, Motorola har netop lanceret deres Moto 360, LG har G og R Watch, Samsung har endnu flere.

HTC har også været rygtet til at have et smartwatch i støbeskeen, men ifølge rapporter fra Pocket-Lint er planerne nu droppet i hvert fald midlertidigt. HTC har været sat i forbindelse med Qualcomm’s Mirasol display som bruges i deres Toq smartwatch som er meget energibesparende og har et utrolig flot billede i sollys.

Det er angiveligt for store omkostninger og for lid “wow-faktor” som er skyld i at HTC har kastet planerne over bords, dog skal det siges at der er tale om rygter og ikke en officiel udmelding, så det skal tages med et gran salt.

Dog kan det virke som om at HTC har taget et fornuftigt valg, smartwatches er stadigvæk relativt nye på markedet og der er et hav af Android Wear enheder på vej på markedet, endda uden den helt klare indikation om at massemarkedet vil have det på deres håndled. For en producent der kæmper med bundlinjen virker det som en klog beslutning at føle markedet an før de kaster penge efter projektet.

Kilde: Engadget