HTC kommer med 3 nye telefoner inden årets udgang

Det er svære tider hos HTC, men de gør hvad de kan for at følge med. Inden årets udgang kommer 3 nye modeller på gaden. To af dem med et 6" display.

HTC kommer med 3 nye telefoner inden årets udgang

Inden årets udgang kommer vi til at se 3 nye mobiler fra HTC. HTC’s sidste topmodel, HTC U11, var et klart skridt frem for den taiwanesiske producent, så vi er spændte på at se næste generation.

Der kommer som sagt 3 modeller; Ocean Master, Ocean Harmony og Ocean Lite (lad os håbe det bare er kodenavne, og ikke modellernes egentlig navne!).

Læs også: HTC U11 får Android 8.0 Oreo inden årets udgang

HTC U11 test
Den smukke HTC U11. Foto: Mobilsiden.dk

Ocean Master bliver den største model med et 6″ display, 12MP kamera og 8MP front kamera. Nærmest som på HTC U11, som dog har et 16MP front kamera. Den kommer i to versioner. En med 64GB lager og 4GB RAM og en 128GB lager med 6GB RAM.

Ocean Lite og Harmony vil derimod kun have en version, som byder på 64GB lager og 4GB RAM. Forskellen på Lite og Harmony er, at Lite får et 5.2″ display og Harmony et 6″.

Læs også: Anmeldelse af HTC U11

Som det ser ud nu, så kommer bliver Ocean Master og Ocean Lite præsenteret i november, mens Harmony bliver vist frem lige op til julehandelen.