HTC U 11: Dansk pris og tilgængelighed

HTC U 11 er netop blevet præsenteret, og her kan du se den danske pris og dens tilgængelighed.

HTC U 11: Dansk pris og tilgængelighed

HTC har for få øjeblikke siden præsenteret deres helt nye store mobilsatsning – nemlig HTC U 11.

U 11 har bringer en række nye funktioner med sig, og du kan læse om alle nyhederne her samt se vores hands-on oplevelse med mobilen her.

Se også: HTC U 11 lanceret: Her er alle nyhederne

HTC håber på at kunne komme nærme sig tidligere års succesfulde salgstal på det danske marked, og de tror på, at U 11 har det, der skal til:

“Med få undtagelser har udviklingen inden for smartphones været temmelig forudsigelig de seneste par år – større skærm, bedre kamera, hurtigere processor og så videre. Med HTC U11 åbner vi for en ny dimension, der helt fundamentalt kan ændre, hvordan du bruger din smartphone. U11 lytter, den føler og den lærer af dig helt af sig selv – og så er den i øvrigt fremragende på alle andre parametre: billede, kameraer, lyd, ydeevne og smukt design.” fortæller Lars Toft, landechef for HTC i norden..

Pris og tilgængelighed

HTC U11 forventes lancere på det danske marked i begyndelsen af juni i farverne sølv (amazing silver) og sort (brilliant black) – en egentlig dato er endnu ikke officiel.

Prisen vil lyde på 5.790 kroner og således befinder U 11 sig nogenlunde i det forventelig prislag af en ny topmodel, dog nok en kende billigere end konkurrenterne.

Hvad er dit umiddelbare første indtryk af HTC U 11 – kunne det være en smartphone for dig?

Se også: HTC U 11: Første indtryk og hands-on