HTC U12 – Hvad vi forventer af HTC’s kommende flagskib

Der kan ikke være langt til en lancering af HTC's næste topmodel. Her er alt vi har hørt om den kommende HTC U12.

HTC U12 – Hvad vi forventer af HTC’s kommende flagskib

HTC undlod desværrre at præsentere deres næste flagskib på dette års Mobile World Congress. Rygter indikerer at vi nærmer os en lancering, så det er oplagt, at se lidt nærmere på hvad vi allerede ved om den kommende U12. HTC kæmper med en lav omsætning, så forhåbentlig overrasker de os positivt.

U11 ramte de danske butikker i juni sidste år, og vores test af den kom ud i samme måned. Det var en god telefon, som desværre ikke helt kunne være med konkurrenterne. Kameraet i den var dog fantastisk, så mon ikke vi ser mere af det, samt andre forbedringer? Her er lidt om hvad vi ved allerede og hvad vi gerne vil se.

HTC U12 render
Sådan kunne HTC U12 komme til at se ud. Billede af: Topa-3C

U12 eller U12+ specifikationer

Der går forskellige rygter om navnet på det kommende flagskib. Enten kommer der to modeller, en plus og en ikke plus, eller også bliver dens navn bare U12+.

Der er allerede rygtet en masse specifikationer, som lyder på et 5.99″ QHD+ display, et dual kamera med en 12 megapixel og en 16 megapixel sensor. Derudover vil den huse en Snapdragon 845 og op til 6 GB RAM. 

Læs også: HTC U11 – stor, fin og dyr [TEST]

Batteriet skulle blive på 3.420 mAh, så omkring samme som Galaxy S9+, men ikke på højde med Huawei P20 Pro med sine 4.000 mAh. Vi kan se frem til et 8 megapixel front kamera, IP68 certificering og plads til et MicroSD kort. 64GB eller 128GB plads og så med en ny version af HTC’s brugerflade, HTC Sense.

Det ser ud til at HTC holder ved det blanke glasydre. Til sidst kunne den muligvis byde på JBL certificerede højttalere.

HTC U11
HTC U11 var en skinnende en af slagsen.

HTC U12: Hvad vi håber på

Personligt var jeg rigtig glad for at bruge HTC U11. Jeg synes helt klart det var en undervurderet telefon, og specielt kameraet gjorde det godt. Dog blev den efter kort tid i mine hænder omdøbt til HTC Mosaik:

HTC mosaik
HTC U11 blev til HTC Mosaik. Foto: Mobilsiden.dk

Og det er netop der jeg gerne vil hen. Næsten alle nye dyre telefoner er indhyllet i sårbart glas. HTC var nogle af den bedste til, at lave flotte aluminums telefoner. Dét vil vi gerne se noget mere af. Husker i HTC M7? Men det kommer nok desværre ikke til at ske denne gang. Derudover ville vi elske at se:

  • Ansigtsoplåsning
  • Forbedringer til Edge Sense
  • Bedre batteri
  • Frontvendte stereo højttalere. Mere Boomsound?
  • Mindre kanter og mere skærm

Vi venter spændt på en officiel invitation til HTC’s event. Rygter siger at den bliver præsenteret i starten af maj. Ser i frem til at se hvad HTC har at byde ind med? 

Læs også: Her er det måske første kig på HTC U12