Huawei går samme vej som Samsung med ny telefon

Huawei teaser for en ny telefon, med hvad der til forveksling kunne ligne Samsungs Infinity-O notch-design.

Huawei går samme vej som Samsung med ny telefon

Tidligere på måneden afslørede Samsung tre nye notch-designs. Blandt de tre designs var Infinity-O, som egentlig bare er en enkelt cirkeludskæring til frontkameraet, placeret i det ene hjørne af skærmen.

Læs også: Samsung Galaxy A8s på vej med lillebitte hul i skærmen

Efterfølgende har vi skrevet, at Samsung kunne være på vej med en Infinity-O-enhed så tidligt som i næste måned, i form af Samsung Galaxy A8s. Nu melder Huawei sig også på banen med en lignende løsning.

Artiklen fortsætter efter billedet..

Huawei Teaser

I skrivende stund florerer der et billede på kinesiske sociale medier, som viser silhuetten fra en ny Huawei-enhed. Flere kilder påstår, at Huawei har bekræftet, at billedet kommer fra dem. Så den skulle altså være god nok.

Læs også: Huawei P smart (2019) får nyt, farverigt design og notch

Ud fra billedet tyder det på, at Huaweis kommende telefon bliver med et absolut minimum af ramme rundt om skærmen. Der er også et meget kraftigt fingerpeg mod en lille udskæring til frontkameraet, fremfor en stor notch i toppen. Derudover er det småt med information omkring telefonen, men Huawei har bedyret, at de vil afsløre mere om telefonen allerede den tredje december.