Huawei klar med verdens tyndeste smartphone

Huawei har netop lanceret verdens tyndeste smartphone, der er en Android-telefon.

Huawei klar med verdens tyndeste smartphone

Huawei er en af verdens førende udbydere af informations- og kommunikationsteknologi – i Danmark er det dog langt fra deres mobiltelefoner de er kendt for, men i stedet deres mobile bredbånd modems.

Men ikke desto mindre har Huawei netop på CES-messen i Las Vegas præsenteret verdens tyndeste smartphone, som hedder Huawei Ascend P1 S.

Ascend P1 S har en 1.5 GHz dual-core processor, 4.3 tommer Super AMOLED skærm med Corning Gorilla Glass og kommer med Android 4.0 (Ice Cream Sandwich).

Telefonen er 6.68 mm tynd, har et 8 megapixels kamera, 1.3 megapixels frontkamera med LED og HDR effekter.

Kameraet optager i 1080p HD video-kvalitet.

Foruden det har telefonen både 3G, WiFi, Bluetooth og kommer med et batteri på 1800 mAh.

Huawei lancerede ved same lejlighed også Ascend P1, som har samme funktionaliteter men er 7.69 mm ‘tyk´ – og et mindre batteri på 1670 mAh.

Både Acend P1/P1 S kommer i farverne metallic black, ceramic white og cherry-blossom pink – og formentlig endnu flere farver senere.

Huawei Ascend P1/P1 S kommer på det europæiske marked i løbet af sommeren 2012. Hvad prisen vil være er endnu ikke oplyst.

Flere nyheder om Huawei

Næste interessante historie om sagen kom frem. mobilsiden kunne ikke lade være. Allerede d. 9/11/2011 kørte vi en opfølgning med et indlæg omkring Huawei åbner nyt designcenter – Den videre historie om temaet finder du her. Seneste nyheder om Huawei finder du her..