Huawei Mate 10 Pro får også Android 10

Det viser sig at Android 10 ikke kun kommer til Huaweis nyeste modeller. Softwaren til den to år gamle Mate 10 Pro bliver netop nu betatestet.

Huawei Mate 10 Pro får også Android 10

Kinesiske Huawei har travlt for tiden. Ikke kun med at lancere nye smartphones, for det virker heldigvis også til, at producenten gradvist har fået øjnene op for hvor vigtige softwareopdateringer er for brugerne. Denne gang er Huawei bedre med end nogensinde.

Betatesten af Android 10 til Huaweis nyeste modeller, P30 Pro, P30 og Mate 20 Pro, er i fuld gang. Godt nok er de blevet slået af OnePlus om at være først ude, men mon ikke Huawei også snart ruller opdateringen ud.

Ældre Android-telefoner har det med hurtigt at blive glemt af producenterne, og mister alt for ofte og hurtigt software-supporten. Nu viser det sig, at Huawei ikke helt har glemt de ældre modeller, for den to år gamle Mate 10 Pro får også Android 10.

Læs også: Huawei Mate 30 Pro kommer alligevel til Danmark

EMUI 10 og Android 10 til Mate 10 Pro

Huawei melder nu ud, at de søger betatester til Android 10 på Mate 10 Pro. Har man en Huawei Mate 10, Mate 10 Pro eller Mate 10 Pro Porsche Edition, så kan man nu skrive sig op til testen, der giver mulighed for at prøve EMUI 10 på Android 10.

Til at starte med er betatesten kun for Kina, men vil senere blive rullet bredere ud.

Læs også: Huawei Mate 30 Pro indtager førstepladsen hos DxOMark