Huawei Mate X vinder pris på MWC2019

Huaweis første foldbare mobil, Mate X, vinder prestigefyldt pris på dette års Mobile World Congress.

Huawei Mate X vinder pris på MWC2019

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Den her er Samsung nok lidt kede af, men Huawei er løbet med endnu en pris på Mobile World Congress. Først var det Mate 20 Pro, der vandt årets smartphone og nu vinder også deres foldbare telefon en pris.

Samsung Galaxy Fold og Huawei Mate X blev præsenteret med få dages mellemrum, og er begge to spændende produkter. Men det blev altså Huawei Mate X der løb med prisen som “Best New Connected Mobile Device”. 

Huawei Mate X fik prisen for sit state-of-the-art Falcon Wing Mechanical-hængsel, førerende 5G-teknologi, innovative interaktionsdesign og 55W SuperCharge.

På billedet herover ser vi Huawei præsident for Handset Business for Huawei Consumer Business Group, Kevin Ho, modtage prisen med Mate X i hånden. 

Læs også: Huawei lancerer foldbar Mate X med 5G

huawei mate x
Huawei Mate X. Foto: Huawei

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Huawei: Samsungs design dur ikke

Huawei Mate X har et fleksibelt OLED-panel, som kan foldes ud til at blive 8 tommer stort. Selve skærmen sidder på ydersiden, modsat Samsungs Galaxy Fold, som har en lille skærm udenpå, men den store indeni. 

Richard Yu, der er administrerende direktør for Huaweis mobile business, har i et interview med Business Insider udtalt, at de har arbejdet på tre forskellige designs på samme tid. Ét af disse har angiveligt lignet Samsungs Galaxy Fold meget, men blev droppet fordi det ikke var godt nok. Richard sagde om Galaxy Fold:

“Jeg føler at to skærme, en på ydersiden og en på indersiden, gør telefonen for tung”

Om Huaweis design virkelig er bedre, det må komme an på en test. Men i denne omgang løb Huawei altså med prisen som bedste nye mobile enhed på MWC2019.

Læs også: Samsung har præsenteret Galaxy Fold

Seneste nyt om Mobiltelefoner