Huawei P40 Pro+: ultimativ kameramobil kommer til Danmark

Nu kommer Huaweis ultimative kameramobil til Danmark. Huawei P40 Pro+ har syv kameraer, masser af hestekræfter, men stadig ingen af Googles tjenester.

Huawei P40 Pro+: ultimativ kameramobil kommer til Danmark

Huaweis topmodel i Danmark har siden siden den 26. marts været P40 Pro, som sammen med en dyrere model blev præsenteret ved et rent streaming-event. Nu har Huawei besluttet sig for at lancere den vilde P40 Pro+ kameramobil i Danmark, som i alt byder på hele syv kamerasensorer. Huawei P40 Pro+ kommer uden Googles tjenester og appbutik, til gengæld bliver den ret pebret.

Ligesom den “lille” Huawei P40 Pro, så byder P40 Pro+ på en 6,58 tommer OLED-skærm med 90 Hz-skærmopdatering, 8GB RAM, Kirin 990 processor, 5G-modem, et 4200 mAh batteri og plads til et NM-hukommelseskort. Den byder samtidig på mange af de samme kamerasensorer, men tilføjer lidt ekstra godter. Her er forskellene på Huawei P40 Pro og Huawei P40 Pro+.

Læs også: Sammenlign priser på Huawei-telefoner

Forskel på Huawei P40 Pro og P40 Pro+

Det er ikke fordi de nye topmodel byder på vanvittigt meget nyt, og det er primært hvis man står og mangler ekstra zoom i mobilkameraet, at man kan overveje denne. Men der er også andre småting i mellem.

For selom de har identiske mål, så er P40 Pro+ 17 gram tungere. Det skyldes en mere holdbar keramisk bagside, og sandsynligvis også det ekstra kamera på bagsiden. Inden vi når til kameraet-nyt i denne model, så byder Huawei P40 Pro+ også på en hurtigere trådløs opladning på hele 40W. For at kunne oplade trådløs ved denne hastighed, så kræves Huaweis egen SuperCharge Wireless Charger Stand.

Læs også: Huawei lancerer Petal Search til apps, nyheder og mere

Syv kamera i P40 Pro+

P40 Pro+ indeholder hele syv kameraer, hvor P40 Pro “kun” har fire. Hovedsensoren på 50 megapixel, den 40 megapixel ultra vidvinkel og Time of Flight 3D-sensoren er identisk på de to, men her stopper lighederne.

Huawei P40 Pro+ er nemlig lidt af en mester, når det kommer til zoom. Hvor P40 Pro må give op ved 5x optisk zoom, så overhaler P40 Pro+ med hele 10x optisk zoom. Det betyder at man kan zoom langt mere ind, uden tab af billedkvalitet.

Derudover byder P40 Pro+ på endnu en telefotolinse, som tilføjer 3x optisk zoom. Det betyder samtidig, at P40 Pro+ har hele 20x hybrid zoom, en kombination af optisk og elektronisk stabilisering med AI, samt en digital zoom på 100x. Dobbelt så meget som P40 Pro.

Udover de fem kameraer på bagsiden, så har Huawei P40 Pro+ også to kameraer foran, hvilket giver i alt syv kameraer i den kinesisk producents bud på en ultimativ kameramobil.

Der er dog en ekstra lille ting ved P40 Pro+; prisen.

Huawei P40 Pro+
Den største forskel ligger i kameraet på Huawei P40 Pro+.

Huawei P40 Pro+: Pris og tilgængelighed

Huawei P40 Pro+ kommer til Danmark i farverne keramisk hvid og keramisk sort. Den vil kunne købes med 8GB RAM og 512GB lagerplads til vejledende pris på 9.999 kroner. Vi skal selvfølgelig have Huawei P40 Pro+ til test, så vi kan kigge nærmere på kameraet.

Læs også: Test af Huawei P40 Pro

Emnets videre forløb

Siden redaktionen kørte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald fulgte op på historien. 29/6/2020 blev sagen bragt videre med nyheden Huawei lancerer Petal Search til apps, nyheder og mere – Følg den videre histore her. Aktuelt nyhedsstof om emnet kan du læse her..