Huaweis foldbare Mate X får ny indmad inden lancering

Huaweis forsinkede foldbare smartphone, Mate X, er blevet opdateret med ny og bedre indmad. Lanceringen nærmer sig.

Huaweis foldbare Mate X får ny indmad inden lancering

Både Samsungs og Huaweis foldbare smartphones er ude i en massiv forsinkelse. Samsungs Galaxy Fold kom tidligere på året ud til en række anmeldere, hvor den ikke ligefrem fik den bedste start. Enhedernes skærme gik i stykker og skidt fandt hurtigt vej ind og endte med at ødelægge hængsler og skærme. Huaweis Mate X skulle også have været ude tidligere i år, men blev af ukendte årsager forsinket.

Det ser umiddelbart ikke ud til at have været problemer med selve enheden og kometiske ændringer, der forsinkede Mate X. I hvert har Huawei brugt tiden på at opdatere Mate X med hurtigere og bedre indmad. 

Ifølge GSMArena vil Huawei Mate X lanceres med den endnu ikke afslørede Kirin 990, der også skulle være at finde i Mate 30 Pro. Også kameraet er blevet opdateret gevaldigt. Tidligere havde Mate X samme kamerahardware som Mate 20 Pro, men det er blevet udskiftet med hardwaren fra P30 Pro.

huawei mate x
Huawei Mate X som den blev vist frem i februar. Foto: Mobilsiden.dk

Lanceringen af Huawei Mate X er angiveligt rykket til november. Det kunne blive efter en relancering af Samsung Galaxy Fold, der er rygtet til at blive vist frem i næste måned.

Læs også: Huawei lancerer foldbar Mate X med 5G