Hver femte iPhone-ejer oplever, at glasskærmen går i stykker

Apples iPhones har ikke ry for at være de stærkeste produkter til at modstå et tab, det bekræftes nu i Danmark.

Hver femte iPhone-ejer oplever, at glasskærmen går i stykker

Apples iPhone 4 og 4S er de to telefoner, med mest glas på sig. Både for- og bagsiden af enhederne er udført i glas, og det er disse der ofte går i stykker.

Gennemsnitligt oplever hver femte iPhone-ejer, at glasskærmen flækker eller på anden hvis går i stykker, det viser en ny undersøgelse som Megafon har lavet for Politiken.dk.

Ifølge Politiken så er der 767.000 iPhones i Danmark, og det er hver femte af disse der enten er gået i stykker, eller vil gøre det.

Find din iPhone reperatør her

Brugerne er kritiske

Politiken har haft fat i den 23-årige Joachim Harder, der er én af de op imod 150.000 danskere der oplever at deres iPhones skærm går i stykker let.

– ”De laver et dyrt produkt, som er så uholdbart. Det er bare ikke i orden”, konstaterer Joachim Harder.

Et udsagn som Jurist for Forbrugerrådet Tina Dhanda er enig i.

– ”Når hver femte iPhone går i stykker, tyder det på, at den her mobil ikke er særlig egnet som mobiltelefon, også i forhold til andre smartphones. Det er for eksempel ikke godt nok, hvis der er 99,9 procent chance for, at den går i stykker, hvis man taber den.”

Megafonundersøgelsen viser samtidig at selvom hver femte iPhone får ødelagt skærmen, så er det kun hver tiende af markedets øvrige smartphones der oplever det samme.

Temaet er ikke slut

Ties kan hvad ties kan, men ikke i denne sag. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 13/7/2012 gik vi videre og publicerede artiklen Er det den nye iPhone – Artiklen finder du her. Seneste nyt om temaet kan du finde her.