Hvilken iPhone har den bedste batteritid?

Er du en af dem, der skal ud at investere i en af de nye iPhone 15-telefoner, og betyder batteritiden noget for dig? Så bør du læse med her.

Hvilken iPhone har den bedste batteritid?

Det er nu et par uger siden, at Apple lancerede den nye serie af iPhones, iPhone 15. Mange medier har anmeldt de nye iPhones, og de første kunder har fået telefonen i hånden. Hvis du endnu ikke er helt overbevist om, hvilken af de nye iPhones du selv skal ud at have fat i, og hvis batteritiden er et vigtigt parameter for dig, kommer den populære youtuber ’Mrwhosetheboss’ dig til undsætning.

Han har nemlig lavet en sammenligning på netop batteritiden af de nye iPhone 15-modeller og holdt dem op imod de seneste to generationer, iPhone 14 og 13.

Se også: Er Swappie bedst og billigst på brugte iPhones?

iPhone 15 Plus har den længste batteritid

De fleste vil nok forvente, at den helt store og dyre model iPhone 15 Pro Max er den af de nye iPhones, der tilbyder den bedste batteritid, men – noget overraskende – så er det ikke den, der løber med sejren.

Nej, det er rent faktisk iPhone 15 Plus, som kan indtage tronen for bedste batteritid – både blandt den nye iPhone 15-serie, men det er også den, der tilbyder bedst batteritid af de seneste to generationer. Det viser den test, som ’Mrwhosetheboss’ netop har udført.

Testen har den kendte youtuber optaget og lagt op på sin YouTube-kanal, hvor du selv kan følge med, når de forskellige iPhones, som han har samlet til test, konkurrerer på faktorer som opkaldstid, kamera og medieafspilning.

At det ikke er en Pro-model, men derimod en af de normale iPhones, som løber med sejren, er overraskende.

I iPhone 15 Pro og 15 Pro Max benytter Apple sig nemlig af den nye Apple A17 Bionic-processor, hvorimod det øvrige sortiment af iPhone 15-telefoner gør brug af den lidt ældre A16 Bionic-processor.

Læs også: iPhone 15 er nu i butikkerne: Priser med og uden abonnement

Holder to timer længere end iPhone 15 Pro Max

Testen viser dog, at den nye iPhone 15 Pro ikke kommer særligt langt på en opladning sammenlignet med de øvrige modeller, idet den måtte kaste håndklædet i ringen efter 9 timer og 20 minutter.

iPhone 15 Plus derimod, holdt i 13 timer og 19 minutter i testen. Så det er altså en forskel, som er til at tage og føle på.

Apple lagde ellers meget vægt på energieffektivitet, da de lancerede den nye Pro-serie, men noget tyder altså på, at du får mere for pengene med iPhone 15 Plus – i hvert fald, når det kommer til batteritid.

Læs også: Nyheder om mobiltelefoner