Hvornår kommer der en foldbar iPhone?

Hvornår vil Apple være klar med en foldbar iPhone og hvordan vil den se ud? Læs de seneste rygter og informationer om en foldbar iPhone.

Hvornår kommer der en foldbar iPhone?

Hvornår vil Apple endelig lancere en iPhone med foldbar skærm, der kan konkurrere mod modeller fra Samsung, Xiaomi, Huawei og Motorola? Bliv klogere på den kommende foldbare iPhone herunder.

Se også: Brugte iPhones med garanti, reklamations- og returret

Foldbar iPhone forventet lanceret i 2026

Apples første foldbare iPhone har været rygtet i årevis, og den er stadig ikke blevet til noget. I mens har konkurrenterne lanceret flere generationer af foldbare telefoner, hvor Samsung i dag er dominerende på markedsandel.

Det er dog et spørgsmål om tid, inden Samsung og de andre Android-producenter får konkurrence fra Apple.

Det kan dog ændre sig ganske snart, ifølge en ny rapport fra Asien i dag. Rapporten påstår nemlig, at en foldbar iPhone lanceres i 2026 – altså om kun halvandet år.

En foldbar iPhone kan altså blive lanceret for første gang, når Apple gør klar til lancering af iPhone 18 og iOS 20.

Se også: Sammenlign priser på alle iPhones

Er Apple for sent ude med en foldbar iPhone?

Samsung introducerede den første foldbare model i 2019 og har dermed 5 års erfaring med at bygge denne type smartphone. Og starten var bestemt ikke let for Samsung.

Der er ingen tvivl om, at Apple har holdt øje med Samsung og lært af deres fejl.

Godt nok vil Apple være sent på markedet, men hvis der er nogen der på trods af det kan opnå succes og stjæle tronen fra Samsung, er det Apple.

Hvordan vil en foldbar iPhone se ud?

Apple har angiveligt afprøvet flere forskellige formater for en foldbar iPhone, heriblandt typer som Samsung Galaxy Z Fold-serien, Samsung Galaxy Z Flip-serien og Huawei Mate X-serien.

Alt tyder dog på, at den første bliver en foldbar i flip-stil, også kaldet en klaptelefon med foldbar skærm, der minder om Samsung Galaxy Z Flip6.

Den vil være på størrelse med nuværende premium-telefoner fra Apple, men vil kunne foldes på midten.

Den foldbare skærm til den foldbare iPhone vil blive leveret af Samsung Display, og der er tilsyneladende allerede indgået en kontrakt med Apple om den.

Se også: Test af de nyeste og bedste iPhones