Infografik viser Samsung Galaxy Fold i detaljer

En infografik fra Samsung giver et detaljeret billede af specifikationer og funktioner i den kommende Samsung Galaxy Fold.

Infografik viser Samsung Galaxy Fold i detaljer

At Samsung Galaxy Fold er en kompleks enhed, er der vist ingen tvivt om. Det er svært bare at læse den foldbare telefons specifikationer ud fra et datablad. For eksempel gør den specielle formfaktor, at telefonen har to frontkameraer, altså to separate frontkameraer og ikke et dobbeltkamera.

Læs også: Samsung Galaxy Fold kommer snart til Danmark

Infografikken herunder er fra Samsung, og giver et godt billede af Samung Galaxy Folds specifikationer og funktioner, både sammenfoldet og foldet ud.

Samsung Galaxy Fold Infografik
Foto: Samsung

Sammenfoldet måler Galaxy Fold 17mm ved hængslerne og 15,5mm på den anden side. Folder man telefonen ud får man en 7,3 tommer Dynamic AMOLED-skærm, der understøtter HDR10+, med et skærmformat der hedder 4,2:3. Skærmen understøtter desuden op til tre applikationer samtidigt.

Samsung Galaxy Fold understøtter også 4G via nanoSIM og eSIM, og meget, meget mere. I kan selv nærstudere telefonens funktioner herover. Infografikken kan også ses på Samsungs egen hjemmeside.