iPhone 13 Pro Max unboxing – se den flotte guldversion

Unboxing af iPhone 13 Pro Max i guldversion er allerede klar på YouTube - se her, om den designmæssigt lever op til din forventninger.

iPhone 13 Pro Max unboxing på video allerede nu. Det er den første unboxing-video, der er blevet lagt ud på YouTube for den nye Apple iPhone 13-serie. Det gik hurtigt, for enhederne blev først annonceret i sidste uge og telefonerne kommer ikke officielt til salg før den 24. september på de primære markeder og ankommer den 8. oktober i en anden bølge.

iPhone 13 Pro Max unboxing

Den enhed, der blev pakket ud af æsken, var i guldfinish, og alt, der er inkluderet i æsken, er Lightning til USB-C-opladerkabel, SIM-udkastværktøj og Apple-klistermærker.

SalimBaba Technical fik ikke lov til at fjerne fabriksindpakningen fra enheden og det var heller ikke tilladt at tænde for enheden. Videoen viser Apples nye plastikfri emballage.

Se også: Billigste iPhone 13

Første test måske allerede i dag

Apple iPhone 13-serien kan i øjeblikket forudbestilles i 30 lande og regioner indtil fredag den 24. september. Vi forventer, at den første bølge af test af iPhone 13 vil blive offentliggjort måske allerede senere i dag.

Se også: Alt om iPhone 13

Historien slutter ikke her

Meget er sket siden vi publicerede artiklen. Steen Jørgensen holdt fast i sin interesse i tematikken. 21/9/2021 var der nyt om emnet i en artikel om Så meget er batterikapaciteten øget på iPhone 13 – Klik her og læs videre.. Absolut seneste nyt om temaet finder du her.