iPhone 15 Pro bliver lettere, stærkere og dyrere

Når Apple senere i år løfter sløret for de nye iPhone 15-serie, bliver det med en stor opgradering af specielt Pro-modellerne.

iPhone 15 Pro bliver lettere, stærkere og dyrere

Vi nærmer os hastigt en af årets største smartphone-lanceringer, der forventes at skydes i gang om blot et par måneder. Det er selvfølgelig lanceringen af iPhone 15-serien, som der netop nu er nye spændende rygter om.

Se også: Test af iPhones

Største opgradering til iPhone 15 Pro og 15 Pro Max

Det ser ud til at blive de kommende iPhone 15 Pro og 15 Pro Max, der får de største opgraderinger af de nye modeller, hvis man sammenligner med de nuværende modeller.

Vi har tidligere hørt, at iPhone 15-serien, og specielt iPhone 15 Pro, bliver dyrere, og det bliver nævnt igen med disse rygter. Så det ser altså ud til, at man skal regne med en noget højere pris på iPhone 15 Pro og 15 Pro Max.

Læs her hvad iPhone 15 forventes at koste.

I samme omgang skulle Pro-modellerne dog få tydelige opgraderinger, som skal retfærdiggøre disse prisstigninger.

Tidligere Pro-modeller har haft en ramme af rustfrit stål, hvor de nye iPhone 15 Pro opgraderes med titanium. Titanium er både lettere og stærkere, og ikke mindst et mere luksuriøse og dyrere materiale.

Der vil være endnu mindre sort kant omkring skærmene på topmodellerne og de får USB-C-stik og en dedikeret fysisk genvejsknap på rammen.

Derudover forventes selvfølgelig også opgraderinger af ydeevne, kamera og længere batteri med større batterier i iPhone 15 Pro-modeller.

Se også: Sammenlign priser på iPhones

Også forbedringer til de billigere iPhone 15-modeller

Det betyder dog ikke, at Apple ikke vil opgradere de billigere modeller i serien, nemlig iPhone 15 og iPhone 15 Plus.

Disse skulle få Dynamic Island, der blev introduceret i iPhone 14 Pro-modellerne. Der har tidligere været rygter om, at disse også vil få 120 Hz skærmopdateringshastighed, men dette ser ikke længere ud til at være tilfældet. Det er altså stadig en af de store forskelle mellem Pro og ikke Pro-modeller.

iPhone 15 og 15 Plus skal muligvis “nøjes” med samme chipset som de nuværende tilsvarende iPhone 14-modeller.

Se også: Den billigste iPhone er altid brugt

iPhone 15 præsenteres i september

iPhone 15-serien og Apple Watch Series 9 forventes lanceret i midten af september, hvor vi sidder klar med alle nyhederne til jer.

Se også: Rigtig mange penge at spare på brugte iPhones