Prischok: Så meget dyrere bliver iPhone 15

Nye iPhones er på vej til at blive endnu dyrere. Når iPhone 15-serien lanceres lidt senere i år bliver det med højere priser end nogensinde før.

Prischok: Så meget dyrere bliver iPhone 15

Det er altid spændende, når Apple i september hvert år løfter sløret for de nye iPhones. Igen i år ser det dog ud til at blive med prisstigninger, når iPhone 15-serien lanceres.

Se også: Test af iPhones og Android-telefoner

iPhones bliver igen i år dyrere

Da Apple den 7. september sidste år løftede sløret for iPhone 14-serien var det det med store prisstigninger – helt op til 33 procent. Skal man tro rygterne, som kommer fra ganske troværdige kilder, vil Apple igen i år sætte priserne op.

Prisstigninger kommer til den nye iPhone 15-serie, som Apple forventes at lancere til september.

Dan Ives, en respekteret analytiker, bekræfter nu tidligere rygter, at iPhone 15-serien faktisk bliver dyrere end de nuværende modeller.

Se også: Den billigste iPhone er altid brugt

Hvor meget dyrere bliver iPhone 15?

Men hvor meget dyrere kan vi forvente, at de kommende iPhone 15 bliver? Det er der indtil videre en hel del gæt på. Nogle af de mest troværdige kilder peger på prisstigninger på op til 200 dollars (1.386 kroner).

Det skulle angiveligt være de to Pro-modeller, der stiger mest i pris. Den nuværende topmodel, iPhones 14 Pro Max, har en vejledende pris fra 11.499 kroner.

En iPhone 15 Pro Max kan altså ende med at koste fra hele 13.000 kroner.

Hvilke nyheder byder iPhone 15 på?

Ligesom sidste år forventes der fire nye iPhone-modeller: iPhone 15, iPhone 15 Plus. iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max.

Blandt nyhederne forventes et nyt design til iPhone 15 og iPhone 15 Plus. Disse to kan blive udstyret med samme chipset som de nuværende iPhone 14. iPhone 15 Pro- og Pro Max-modellerne får  hurtigere processorer, forbedrede kameraer og en ny ‘Action Button’.

Derudover overgår iPhone 15-serien efter forventningerne til USB-C.

iPhone 15-serien forventes lanceret i starten af september, hvor vi sidder klar med alle nyheder til jer. Apples forventes også at lancere nyt Apple Watch Series 9 og måske også nye AirPods.

Se også: Find laveste priser på iPhones