iPhone 7 går i brand og ødelægger bil

Galaxy Note 7 er ikke den eneste mobil, der har sprængfarlige egenskaber. Nu er en iPhone 7 angiveligt også gået i brand, og det mens den lå i en bil.

iPhone 7 går i brand og ødelægger bil

Nu er endnu en mobiltelefon gået i pludselig brand, og denne gang endda i en bil. Telefonen lå i en bukselomme, mens ejeren var ude og surfe, og begyndte herefter langsomt at smelte og endte med at ødelægge det meste af bilen.

Her leder man hurtigt tanker over på en Samsung-mobil, men nej, der er ikke en Note 7 i denne omgang. Der er derimod tale om den nye iPhone 7, som angiveligt er selvantændt i en australsk mands bil. Det skriver Yahoo! 7News.


Da han, Matt Jones, kom tilbage til sin bil var den nemlig fuldstændigt tilrøget, og en tyk røgsky stod ud, idet han åbnede bildøren. Bilen tog voldsom skade, og det hele skyldtes altså hans kun en uge gamle iPhone 7.

Læs også: Samsung tropper op i Københavns Lufthavn: Ombytter Note 7-telefoner

Ifølge Matt Jones har han hverken tabt sin mobil eller opladet den med nogen tredjeparts-oplader. Apple har ikke kommenteret direkte på sagen endnu, men fortæller at de er opmærksom på hændelsen og vil undersøge det nærmere.

Episoden kommer i en tid, hvor der netop er stort fokus på brændende eller eksplosive smartphones, selvfølgelig med Samsungs Note 7 i hovedrollen.

Men om der er tale om en regulær “Note 7-effekt” for Apples nye iPhone, et enkeltstående tilfælde eller andre ukendte faktorer, ja det er endnu ikke til at sige. Det bliver dog rigtig interessant at følge denne sag og ikke mindst se, om ligende sager vil dukke op.

Se også: Kunder strømmer til Apple på grund af Samsung Note 7

Nedenfor kan du se et par billeder af den brændte mobil og skadede bil:

iPhone 7 eksplosion/brand
En totalt ødelagt telefon. Foto: 7News