Knivskarp 4K-video viser iPhone 8 frem i alle farver

En nydelig 4K-video giver det hidtil bedste indblik i, hvordan den specielle udgave af iPhone med OLED-skærm kommer til at se ud.

Knivskarp 4K-video viser iPhone 8 frem i alle farver

Vil du nærstudere hvordan den kommende iPhone 8-topmodel – eller iPhone Pro – kommer til at se ud i enhver krog? Så tag et kig på den seneste video, som giver det hidtil bedste indblik i designet.

Læs også: iPhone 8 kommer i tre farver og i et stærkt begrænset antal

Det er YouTube-brugeren Danny Winget, som i sidste uge har uploadet en næsten 3 minutter lang 4K-video, hvor tre iPhone 8-dummyer poserer foran videokameraet udenfor. Her ses de samme tre farver sort, hvid og en form for kobberguld, som er set i tidligere videoer og billeder.

Og ikke overraskende er designet identisk med det, der er blevet afsløret gang på gang de foregående måneder. Særligt i sidste uge tog afsløringerne fart, da mange personer tilsyneladende kom i besiddelse af dummyer ligesom herren i videoen.

I videoen ses iPhone 8 også ved siden af iPhone 7 Plus, hvor det ses, at den er markant mindre på trods af at skærmen på 5,15” ikke er meget mindre. Også Samsung Galaxy S8 sammenlignes den med, hvor det tydeligt kan ses, at Samsungs topmodel er markant højere, men til gengæld noget smallere. iPhone 7, derimod, er størrelsesmæssigt meget lig den nye iPhone 8. Her får du til gengæld en skærm i iPhone 8, der er 0,45” større.

Læs også: Kun 11 % vil købe en iPhone 8 til 10.000 kroner

Tag selv et kig på de nydelige optagelser i videoen ovenfor. Alternativt kan du nederst i artiklen også se et galleri med alle de forskellige vinkler, hvorfra iPhone 8 vises frem.

Stor uvished om navnene på de nye iPhones

iPhone 8 ventes at blive afsløret ved en event i starten af september – muligvis onsdag den 6. september. Her bliver den offentliggjort sammen med to ’normale’ iPhones, som vil være en mindre opgradering end den vist i videoen. Alle tre iPhones vil dog få en glasbagside og trådløs opladning, mens iPhone 8 vil få en ramme af rustfrit stål og som sagt den store OLED-skærm, der dækker næsten hele fronten.

Læs også: Her er den mulige dato for Apples iPhone-event

I de foregående måneder har der været mange spekulationer om, hvad Apple vil kalde de tre iPhones. Typisk har navnene iPhone 8, iPhone 7s og 7s Plus været anvendt for nemhedens skyld, men det er langt fra sikkert, at det bliver de endelige navne. Da de to normale iPhones som sagt også får et nyt design, går en teori på, at Apple ikke vil kalde dem for 7s og 7s Plus, da s’et kun tilføjet ved små opgraderinger af mekanikken.

En mulighed er derfor, at navnene kan ende med at blive iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone 8 Pro – men der er naturligvis også mange andre muligheder såsom at den specielle iPhone kommer til at hedde iPhone Pro. Det er formentlig en af de få ting, vi først får afsløret ved Apples event, som der endnu ikke er blevet udsendt en invitation til. Det ventes først at ske sidst på måneden.

iPhone 8 iPhone Pro dummy
Foto: YouTube.com (Danny Winget)