Konkurrence: Vind et sæt Jabra Elite Active 65t

I anledning af Valentinsdag sætter vi et sæt lækre Jabra Elite Active 65t på højkant. Deltag i konkurrencen her.

Konkurrence: Vind et sæt Jabra Elite Active 65t

Mobilsiden fejrer i dag Valentinsdag med en konkurrence. I samarbejde med Jabra, sætter vi et par kærlighedsfarvede Elite Active 65t på højkant. Fortjener din elskede, eller dig selv, dette lækre headset, så kan du deltage herunder.

Jabra Elite Active 65t er blandt vores absolut favorit headsets. De er 100 procent trådløse og byder på fantastisk lydkvalitet og en rigtig god pasform, som bliver siddende selv under løb. Active-modellen er, med dens IP56 certificering, velegnet til sport. De kommer i et lille etui med indbygget batteri, så de automatisk er opladt og klar til brug hver gang. De har indbygget støjreduktion, hurtig adgang til bl.a. Siri og Google Assistent og meget andet. Jabra Elite Active 65t har en vejledende pris på 1.499 kroner.

Du kan læse meget mere om Elite Active 65t her.

Test: Jabra Elite Active 65t – Frihed uden ledninger

Jabra Elite Active 65t
Vind et sæt lækre Jabra Elite Active 65t i den kobberrøde farve. Foto: Jabra

Hvis du har svaret rigtigt på spørgsmålet, er du med i lodtrækningen om et sæt spritnye Jabra Elite Active 65t i den flotte kobberrøde farve.

Mobilsiden.dk trækker lod blandt alle rigtige svar torsdag den 22. februar klokken 13.00. Vinderen vil få direkte besked og vil også blive offentliggjort her. Svarer den kontaktede vinder ikke retur inden for 10 dage, trækker vi en ny vinder.