Lækket: Video med Samsungs Galaxy Z Flip

Samsungs næste foldbare mobil forventes at blive afsløret om en uge, men nu er der blevet lækket en video af den. Se den spændende mobil her.

Lækket: Video med Samsungs Galaxy Z Flip

Der er kun en uges tid til en af årets mest betydsningsfulde mobil-lanceringer, hvor vi kommer til at se de nye Samsung Galaxy S20-modeller, der skal tage over for dette års almelderroste Galaxy S10. Men Samsung har angiveligt mere i ærmet næste tirsdag, hvor også en ny foldbare mobil vil se dagens lys.

Ved sidste års Samsung Unpacked-even var det Galaxy Fold, der blev lanceret sammen med de tre Galaxy S10-modeller. Det er ikke en Galaxy Fold 2 vi skal hilse på om en uges tid, men i stedet den moderne udgave af en klaptelefon, der angiveligt får navnet Galaxy Z Flip.

Læs også: Samsung Galaxy Fold 2 kommer tidligst til april

Billeder ude at Samsung Galaxy Z Flip

I sidste uge fik vi de første billeder af den spændende foldbare mobil, der fremviste et helt andet koncept, end vi fx så med Galaxy Fold. Galaxy Z Flip minder om de gode gammeldags klaptelefoner, der foldes ud og afslører en 6,7 tommer skærm. Selve konceptet minder meget om Motorolas nye Razr, der lancer i butikkerne i denne uge.

Ifølge rygterne, så er Galaxy Z Flip proppet med high-end hardware og en pris der passer dertil: Cirka 11.000 kroner

Første video med Samsung Galazy Z Flip

Ben Geskin, der ofte er ude med troværdig Samsung-rygter, har delt en video med Samsung Galaxy Z Flip, hvor man får et ganske godt indtryk af den. Her kan du se videoen:

Læs også: Samsung Galaxy Z Flip: Pris og tilgængelighed

Her får man samtidig et fint indtryk af den lille 1 tommer skærm på ydersiden, der viser tid, dato og vigtige notifikationer. Udfoldet er Samsung Galaxy Z Flip en relativt stor mobil, men foldet sammen ser den ganske lommevenlig ud.

Hvad siger i til Samsung Galaxy Z Flip: Hot eller not?

Se også: Sammenlign priser på Samsung-telefoner