Samsung Galaxy Fold 2 kommer tidligst til april

Samsungs næste foldbare mobil bliver ikke afløseren for Galaxy Fold. Galaxy Fold 2 kommer først senere på året - med med en S-Pen.

Samsung Galaxy Fold 2 kommer tidligst til april

Årets første Samsung Unpacked-event afholdes allerede om to uger, hvor Galaxy S20-serien, og muligvis også en ny type foldbar mobil, vises frem for verden. Om denne nye foldbare, der angiveligt får navnet Galaxy Z Flip, skulle være en afløser for Galaxy Fold har der været tvivl omkring. Men nu viser det sig, at en Galaxy Fold 2 vil blive lanceret senere på året.

Den første Samsung Galaxy Fold blev lanceret i februar sidste, men kom på grund af store udfordringer med designet, først på det danske marked sidst på året. Samsung har uden tvivl lært en masse af Galaxy Fold, så Fold 2 forhåbentlig slipper for så store udfordringer.

Læs også: Test: Samsung Galaxy Fold

Samsung Galaxy Fold 2 i velkendt form

Den lækkede og rygtede Galaxy Z Flip vil byde på en anderledes foldbar Samsung, der minder om ganske meget om Motorolas seneste og første bud på en sådan mobil. Modsat vil Samsung Galaxy Fold 2, ifølge XDA-developers Max Weinbach, byde på samme formfaktor som opfølgeren, hvor en mobiltelefon kan foldes ud til en lille tablet.

Den kommer angiveligt med ultra tyndt glas over skærmen, hvor nuværende er af plastik.

Læs også: Foldbar Motorola RAZR lanceret

En Galaxy Fold med S-Pen

En af de ting vi virkelig savnede og undrede os over med Galaxy Fold, var manglen på producentens S-Pen, der ville passe perfekt til den foldbare mobil. Så vidt vi er informeret, så kræver S-Pennen et magnetisk lag under skærmen for at virke, og dette var på det tidspunkt ikke muligt at bøje dette lag. Angiveligt har Samsung fået løst denne udfordring og efterfølgeren skulle altså byde på en S-Pen.

Hardwaren i Galaxy Fold 2 har hentet inspiration fra den kommende Galaxy S20-serie, hvor vi ser enten en Snapdragon 865 eller Exynos 990, 5G-modem og Samsungs 108 megapixel kamera, som skulle sidde på topmodellen i Galaxy S20-serien, Samsung Galaxy S20 Ultra.

Læs også: Specifikationer på Samsung Galaxy S20 Ultra

Samsung Galaxy Fold 2 forventes tidligst til april

Disse nye informationer om Samsungs næste Fold fortæller, at den vil blive lanceret i ande kvartal, altså tidligst til april.

Se også: Sammenlign priserne på Samsung-mobiler