Samsung Galaxy Z Flip: Pris og tilgængelighed

Her er den høje pris på Samsung Galaxy Z Flip. Salget starter allerede den 21. februar.

Samsung Galaxy Z Flip: Pris og tilgængelighed

Samsung kunne slet ikke nøjes med at lancere en ny Galaxy S20-serie, for der skulle også lige en ny foldbar mobil på banen. Den nye foldbare er et anderledes koncept end Galaxy Fold, som vi testede for noget tid siden.

Her er det et moderne bud på klaptelefonen, der byder på en stor 6,7 tommer Dynamic AMOLED-skærm og en lille udvendig Super AMOLED-skærm på 1,1 tommer. Skærmen på indersiden er ganske speciel, da det er første gang vi ser ultra tyndt glas anvendt, fremfor nuværende foldbare plastik skærme.

Læs også: Samsung Galaxy S20 er lanceret – De første indtryk

Men herlighederne stopper ikke her, for Samsung Galaxy Z Flip byder også på Snapdragon 855 Plus, 8GB RAM og 256 GB UFS 3.0 lagerplads, der ikke kan udvides med MicroSD hukommelseskort. Batteriet er på 3300 mAh – ligesom på Fold delt i to – og der er både kablet hurtigopladning og trådløs opladning.

Her er meget mere om Samsung Galaxy Z Flip

Alt denne ultramoderne teknologi og fine hardware kommer med en seriøst prisskilt.

Prisen på Samsung Galaxy Z Flip er 11.699 kroner

Jep, prisen på Samsung Galaxy Z Flip er nemlig på intet mindre end 11.699 kroner. Den kommer i to farver: sort og lilla. Der findes kun en enkelt version af Galaxy Z Flip, og det er altså den med 8GB RAM og 256 GB lagerplads.

Galazy Z Flip i butikkerne 21. februar

Samsung Galaxy Z Flip lander i landets elektronik- og telebutikker den 21. februar.

Læs også: Samsung Galaxy S20: Pris og tilgængelighed

Samsung Galaxy Z Flip pris
Samsung Galaxy Z Flip: Prisen er 11.699 kroner.

Læs også: Glasset i Samsung Galaxy Z Flip ridses så let som plastik

Sagen er ikke slut

Meget er sket siden vi publicerede artiklen. Daniel Søgaard Hald gik videre med sagen. Allerede d. 11/2/2020 kørte vi en opfølgning med en artikel med temaet Her er Samsung Galaxy Z Flip klaptelefonen – Historien bringes videre her. Der er stadig liv i emnet. Læs seneste nyt om Samsung galaxy..