LG G4 – Spørgsmål og svar

FAQ: Her følger vi op på læsernes spørgsmål og reaktioner på LG’s seneste flagskib: G4.

LG G4 – Spørgsmål og svar

LG’s fjerde flagskib i G-serien er kommet igennem mobilsiden.dks testmaskineri. Her markere-de stormobilen sig med en glimrende skærm, et spændende læderdesign og et fantastisk kamera.

Som endnu et led i mobilsiden.dks test, samler vi op på de spørgsmål og kommentarer der er kommet til anmeldelsen og G4 generelt.

Læs hele testen af LG G4 her.

Er der spørgsmål eller detaljer du gerne vil have oplyst, så skriv dem endeligt i kommentarfeltet, så vil mobilsiden.dk følge op på dem herunder.

Hvordan sidder LG’s tilbehørs-covers på G4? Afmonterer man bagsiden eller klipser man coveret udenpå?

LG tilbyder flere typer covers, i både plast og læder, desuden tilbyder LG både flip-covers og covers med trådløs opladning. Disse monteres allesammen i stedet for det eksisterende bagcover.

Hvordan er batteritiden sammenlignet med Samsung S6?
Meget sammenlignelig. Ingen af dem brillerer på dette område, men G4 synes at have bedre standby-tid, men holder ikke nær så godt på strømmen under 3D-spil. Med Samsung S6 følger der dog en lynoplader der lader næsten dobbelt så hurtigt op, hvilket ofte er ganske praktisk.

Bliver lædercoveret hurtigt slidt i hjørnerne?
Det er ikke til at sige endnu. Vores testudgave ser fortsat ud som ny, efter godt en uges brug. Vi vil følge op på det om en måned eller to, når det forhåbentligt bliver mere tydeligt, hvorvidt læderet ældes med ynde eller bliver grimt og slidt.