LG har muligvis varemærkeregistreret ultra-fleksibel skærm

Både i EU og i Sydkorea har LG fået registreret navne, der alle henleder tankerne på en enhed, der kan rulles sammen.

LG har muligvis varemærkeregistreret ultra-fleksibel skærm

For cirka et år siden fik LG patent på noget så særpræget, som en smart-pen med fleksibelt display. Idéen er tilsyneladende, at skærmen kan rulles sammen og trækkes ud fra siden af pennen.

Læs også: Ny fleksibel smartphone kan bøjes næsten 360 grader

Om det stadig bare er en science fiction-drøm, eller om LG faktisk har noget konkret i støbeskeen, er ikke til at svare på. Men nu har den koreanske producent fået varemærkeregistreret navnet på noget, der kunne være en sammenrullelig skærm.

LG Roll
Koncepttegning af LG’s S-Pen med sammenrullelig skærm.

Allerede tilbage i april fik LG godkendt en lang række varemærker, der alle kunne være navne på sammenrullelige smartphones, hos Kontoret for Harmonisering i det Indre Marked, herfra KHIM. KHIM er den EU-myndighed der varetager behandlingen og registrering af EF-varemærker og registrerede EF-design, der har gyldighed i alle EU-lande.

Blandt de varemærkeregistrerede navne i EU er: The Roll, Bi-Roll, Dual Roll, E Roll, Roll Canvas og Rotolo. Nu har LG også fået varemærkeregistreret navnet, LG Rolling, i Sydkorea. Den koreanske myndighed lister det registrerede varemærke under kategori 9, der blandt andet omfatter telefoner, LED-displays, skærme og såkaldte wearables.

LG Roll
Koncepttegning af LG’s S-Pen med sammenrullelig skærm.

Læs også: Se LG’s nye gennemsigtige og bøjelige skærme

LG har tidligere fremvist et sammenrulleligt TV, hvilket selvfølgelig får rygterne til at gå på, at teknologien ikke er langt fra at blive introduceret til smartphonemarkedet. Den foldbare telefon har endnu ikke vundet indpas på markedet, så det er svært at forestille sig, at en smartphone eller tablet, der kan rulles sammen som en plakat, er lige på trapperne. Ikke desto mindre lader det til, at LG har gang i noget spændende.