LGs rulbare telefon, LG Rollable, lanceres i 2021

LG vil i løbet af 2021 være klar med en "rulbar" mobiltelefon, hvor skærmen kan rulles fra en lille tablet til en normal mobiltelefon-størrelse på et øjeblik. Her er LG Rollable.

LGs rulbare telefon, LG Rollable, lanceres i 2021

Vi har allerede set LG Smart-TV med en rulbar skærm og der har også været teaset en mobiltelefon med en lignende teknologi. Dog forventede man denne teknologi først ville være klar længere uden i fremtiden, men nu overrasker LG. LG Rollable vil nemlig blive lanceret allerede i år.

Årets CES-messe er godt i gang og med det en række spændende TV-, gadget-, bil- og teknologi-nyheder. Under LGs præsentation var der det typiske fokus på Smart-TV (som i øvrigt ser imponerende ud), men i præsentationens sidste 30 sekunder overraskede LG de fleste. Her fremviste de nemlig LG Rollable, en mobiltelefon med en rulbar skærm, som forvandler sig fra en tablet-lignende enhed til en telefon. Skærmen kan rulle ind eller ud, for at give en større skærm, uden enheden fylder mere i lommen.

Se også: Nyheder om nyeste teknologi i mobiltelefoner

LG Rollable
LG Rollable

LG Rollable kommer i år

LG begyndte arbejdet på LG Rollable som et “Explorer Project”, hvilket bedst kan betegnes som et eksperiment. Men nu bliver det altså en realitet, lige som LG Wing-telefonen gjorde det. LG Rollable bliver en telefon, der ser ud til at skulle konkurrere mod de mere traditionello foldbare mobiltelefoner, hvis man altså kan kalde de foldbare enheder dette endnu. Hvad prisen bliver er indtil videre uvidst, men billig bliver den ikke.

En talsmand fra LG siger, at eftersom producenten har valgt at fremvise LG Rollable på CES 2021, så betyder det hermed også, at telefonen lanceres i år.

Læs også: Samsung vil lancere fire foldbare mobiler i 2021

Vil du se den rulbare LG Rollable rulle sig sammen, så spol frem til 28:27 i denne video:

Hvad siger i til en rulbar mobiltelefon? Giver det mening?

Læs også: Apples første foldbare telefon måske klar i 2022

Sagens videre forløb

Siden vi bragte denne artikel er der kommet mere til sagen. Daniel Søgaard Hald gik videre med historien. Efterfølgende d. 6/1/2021 publicerede vi artiklen om Test af Motorola Moto G9 Power – God batteritid, men stor – Følg den videre histore her. Seneste nyt om emnet finder du her.