Samsung vil lancere fire foldbare mobiler i 2021

Det virker til at Samsung går all-in på de foldbare mobiltelefoner næste år. En rapport fortæller, at producenten vil lancere hele fire foldbare mobiler i 2021.

Samsung vil lancere fire foldbare mobiler i 2021

Samsung har siden lanceringen af den originale Galaxy Fold tilbage i 2019 langsomt skruet op for mængden af foldbare telefoner, som dog endnu er langtfra mængden af de mere traditionelle mobiltelefoner. Til næste år forventes der flere modeller på gaden fra elektronikgiganten.

En ny rapport fortæller nemlig, at Samsung har planer om at lancere hele fire foldbare mobiler til næste år, som vil inkludere to Z Fold-modeller og to Z Flip-modeller. Er du i tvivl om hvad der er hvad, så kan vi faktisk godt forstå det. Z Flip er klaptelefonen i en moderne udgave, og du kan læse vores test af Galaxy Z Flip her. Z Fold er den større model, som kan foldes ud til en lille tablet, hvor Galazy Z Fold 2 er nyeste model. Spørger du os, så kan der godt arbejdes lidt på navngivningen af disse.

Se også: Priser på de bedste Samsung Galaxy-telefoner

Note-serien droppe og gør plads til foldbare

Nu har vi efterhånden hørt det fra forskellige kilder, og der tyder altså på at være noget om det. Samsung vil angiveligt droppe Note-serien til næste år, som først så dagens lys tilbage i 2011. I stedet bliver der plads til flere foldbare.

2021 starter ud med lanceringen af Galaxy S21-serien, hvor der kun vil være fokus rettet mod disse tre modeller (og Galaxy Buds Pro). Til Note-fans er det gode nyheder, at Galaxy S21-trioen kommer med support for S-Pen og får covers til opbevaring af den lille stylus.

Senere på året vil Samsung lancere to nye Galaxy Fold (Galaxy Z Fold 3?) samt to Galaxy Flip (Galaxy Z Flip 3?), med forskel i indmad og pris. Alle Galaxy Z-foldbare telefoner lanceret i 2021 forventes dog at komme med 5G-support. Masseproduktion vil angiveligt begynde engang i august. Også den kommende Fold-serie forventes at understøtte S-Pen, hvilket vil give mening til den større skærm, men det har indtil nu ikke været teknologisk muligt.

Læs også: Se, hvornår Samsungs smartphones får Android 11 og One UI 3

Note-serien falder allerede i pris nu

Med en Note-serie på vej til at forsvinde, så vil både dette års Note 20-serie og sidste års Note 10-serie falde yderligere i pris. Samsung Galaxy Note 10+ kostede vejledende 8.499 kroner, men er nu nede under 6.000 kroner. Dette års ulimative topmodel fra Samsung, Galaxy Note 20 Ultra, er allerede nu faldet næsten 2.000 kroner i pris. Hold øje med priserne på Samung Galaxy Note-telefonerne, for de kommer helt sikkert til at falde endnu mere i den kommende tid.

De bedste priser på Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256 GB + 5G

Opdateret 24/1 2021

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
3 Mobil
Mindstepris
10.250,-
10.250,-

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256 GB + 5G udbydes af 1 udbydere. Du kan spare op til 1.370,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256 GB + 5G

Sammenlign aktuelle priser hos 1 webshops »